Ez a förmedvény, szintén egy msn beszélgetés végterméke, természetesen én kezdtem kötözködni, de hála az égnek WAR89 úr rátett egy lapáttal.
Enjoy!
 

O: És akkor Vegita megérkezett a Klendatura, amit P-bolygó néven ismertek, ez egy randa bolygó a rovarok bolygója, kikászálódott a teniszlabda alakú űrhajójából és erőt gyűjtött, műszere szerint nagyon erős energiákat észlelt a közelben, egy csapat arachnidot! Hopp instant történet!

W:       Hopp!
Csak úgy röpködött és lecsaptad ide.
De nem ám arachnidok voltak azok,hanem egy velük megegyező energia, amit nem mások bocsátottak ki magukból, mint a szörnyűséges mutáns-ufó-zombi-power rangerek!!!
Sajnos szörnyű változáson mentek keresztül azok után,hogy a régi rajongóik felnőttek,és rájöttek, hogy katasztrófa volt a sorozat.
Ám Vegita még látott bennük lehetőséget....

O:        Ezért úgy döntött kiírtja őket mind egy kékig, mert a kéket meg is akarta kínozni, mert utálta a kék színt. Azokat csak utána ölte volna meg. Ezért kame-hamezett egy gyorsat csak úgy rutinból és ellőtte amerre az energiát sejtette.

W:       Dehogy kame-hame volt az, hanem super big bang attack, de a lényegen nem változtatott.
Ebben a szívszorító helyzetben,amikor már nem csak,hogy nem szerette őket senki,de még az életükre is törtek, előjöttek azok a bocsok, amiknek szív volt a hasukon, talán szíves bocsoknak hívták őket.

O:        Nem, ez tévedés! Mert mióta csillaguk leáldozott… Ők lettek a marihuana függő SZÍVÓS BOCSOK! Elnézést, de helyesbítenem kellett. Kérlek folytasd!

W:       Szívós bocsok… Na tehát: Előtűntek, ám lehet, hogy utólag úgy gondolják, hogy nem kellett volna. Illetve nem gondolják, mert nincs mivel, ugyanis Vegita támadása apró cafatokra robbantotta őket, és a power rangerek kapva kaptak a lehetőségen, és megpróbálták visszaszerezni elveszett rajongóikat.
Ön jön.

O:        De ez sajnos lehetetlen volt, mivel a régi rajongók mind súlyos agykárosodást szenvedtek a nézhetetlen sorozat miatt és gépek tartották életben őket.
Ők lettek a jövő harcosai! Élükön William Shatnerrel, aki kikiáltotta magát power kapitánynak és leigázta a robotok bombasztikus birodalmát. Majd egy nyuszis mamuszban koktélt kevertetett Lance Henriksennel. Aki egy ismert karakterszínész. És ronda. De ez nem baj, mert jó koktélt kever.

W:       Igen ám, de ezek a dolgok nem kerülhették el az összes helyszínelő sorozat rendőrének figyelmét! Mivel mindegyik sorozat zenéjét a The Who nyomja, ezért a zenekarra terelődött a gyanú. Lecsukták őket és itt jönnek a képbe megint a power rangereink,ugyanis kitervelték pontosan, hogy hogyan is fogják megszöktetni a zenészeket. Sikerült, de a rajongók elhunytak közben, de újak születtek, akik újra tudtak bízni a torzszülöttekben.

O:        Köztük volt egy akkor még fel nem fedezett tehetség, akit később Arnold néven ismert meg a világ, de ekkor még csak úgy ismerték: A csillagok vándora! A hős, aki népeket ment meg a pusztulástól! A gonosz zsarnokok eltiprója! Az elnyomottak mentsvára! Arnold az igazságos! Arnold a szent harcos! Arnold, Isten lángoló pallosának hordozója!
Ez az ő története.

W:       Egy fél órás értelmetlen intrót hallhattak a Ladányi-Mile páros előadásában

O:        Körülbelül… El is fogyott a pipa.

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.04.22. 22:47 2 komment

Címkék: rangers arnold power dragon schwarzenegger ball oidipus prime war89 palacsintasütő koktélcseresznye

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr211943993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bro 2010.04.23. 00:20:56

Bocs de azok a segítő bocsok, és ők nagyon aranyosak.
Csak azután ülnek meg, hogy écesre kúrnak, kinyomják a szemed, megvernek és csak aztán tolnak el fejenkánt 2 és fél gombát hogy 10 perc alatt annyira szétcsapassák magukat, hogy nem emlékezzenek azokra az iszonytató, borzalmas kínzásokra amit ezután művelnek veled. Mikor felébrednek, és meglátnak, hogy vagy élsz vagy halott vagy , nah akkor tolják el a szívlézert beléd.

Geldrin · http://geldrin.deviantart.com 2010.04.23. 22:36:59

Öregem, hát ezen szakadtam.
Zseniális, hogy ilyen csodálatos torz-szülemények pattanak ki a fejetekből. xDDD
Csak így tovább.
süti beállítások módosítása