A következők WAR89 úr agyszüleményei, semmiféle valóságalapjuk nincsen. Remélem.

 

O:        ..Addig írjál egy történetet ide nekem!

 

W:       Azt meséltem-e, hogy egyszer beleállt egy ág az állam alá, majdnem a nyakamba. Óvódások voltunk, kergetőztünk megbotlottam és ráestem egy bokorra, de egy kiálló ág beleállt az imént említett területre, de nem lett komolyabb bajom.
De szerintem nem ilyen történetre gondoltál.
Úgyhogy még évezredekkel ezelőtt, egy napon, mikor Bruce Campbellnek semmi dolga nem akadt, eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat. Ezért kigondolta, hogy kéne egy zombi invázió, abban úgyis jó. Lett is zombi invázió, ahogy elgondolta.

 

O:        (Most hátradőlök és hallgatom az esti mesém.)

 

W:       Reménykedtem, hogy együtt költjük.
Na jól van, azért megpróbálom. Tehát zombi invázió. Ám azzal a ténnyel nem számolt, hogy esetleg szerettei is belehalhatnak, de azért nem számolt, mert nincsenek, és nem is voltak szerettei. Úgyhogy simán elment öldökölni, Németországba, mert ott elég sokan voltak, mint az oroszok. Oroszországban meg annyian, mint a németek. Ám a német föld valamivel szimpatikusabb volt neki.
(Bizony, évezredekkel ezelőtt is létezett már ez a két ország.)
Ám zombival nem találkozott, mert jól elbújtak, félelmükben. Ostoba teremtések, mondhatni ösztönlények, de Bruceról bármelyik tudja már kialakulása pillanatában, hogy veszélyes. Mivel nem találkozott velük, ezért kigondolta, hogy akkor már ne is legyen zombi invázió, ám egy hasonló hatalmasságú elme meggátolta ebben, aki nem volt más, mint egy nagyon gonosz ember.
Akinek mindjárt kitalálom a nevét, hogy ugyan ki is legyen…
Ha van ötlet, lehet jelentkezni!
Lejárt az idő, a nyertes gonoszunk Gene Simmons, a Kiss együttes basszusgitáros vokálosa. Na ő elég gonosz volt ebben az időben, és képes volt zombi invázió megszűnésére irányuló gondolatok teljes blokkolására. Tehát Brucenak valami újat kellett kitalálnia. Kihívta tehát egy ujjcsatára, paraszt nintendóra, ha úgy tetszik. Óriási küzdelem volt, az ifjú Arnold és Sly is izgult rajta, de csak kicsit, mert azért már akkor elég menők voltak, itt éppen azért nem szálltak be a föld megmentésébe, mert bíztak Bruce páratlan tehetségében.
Tehát 239379789785325 és félórányi kimerítő csata után végül is Bruce legyőzte riválisát, akinek hiába volt nagy nyelve, itt most ez kevésnek bizonyult, és mivel elég csalódott volt, nem tudott arra figyelni, hogy közben Bruce megsemmisíti egy gondolatával, az előtt ő általa kreált zombi hadat.
Visszavágót követelt, de annak már túl sok tétje nem volt, mert ugye a zombik eltűntek, de azért lejátszották.
Itt is Bruce győzött, levágta a láncfűrészével Gene karját, de nem haragudott meg érte, mert ezt nem tiltja a szabálykönyv. Itt Brucenak eszébe jutott, hogy ezt használhatta volna korábban, ám ez már nem számított.
Kettős győzelemmel ő lett újra a föld ura!
És még nincs dél !!!

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.04.23. 00:12 Szólj hozzá!

Címkék: zombi bruce elektromos láncfűrész invázió campbell juharszirup war89 kutyanyakörv

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr721944177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása