Ugyan az mint az eddigiek, ha kapunk elég magasztaló kommentet talán be is fejezzük!

W:       Na tehát reggel fél 7kor Rambo kijött a wc-ről felöltözött fogat mosott felvette a 234 kiló súlyú fegyverarzenált magára, és elindult a buszmegállóba, ahol már Kommandó várta, szintén hasonló öltözékben, és felszálltak a buszra, hogy elinduljanak..... (azért kommandó, mert nem tudom Arnold filmbeli nevét)

O:        John Matrix… Ekkor Rambo észrevette, mennyire hasonlít Matrixhoz. Hirtelen nem tudták eldönteni ki néz ki jobban és lőni kezdtek egymásra. Mindkettejük kezében gépfegyverek és rakétavetők váltották egymást, ahogy vagy tíz percig lőttek megállás nélkül. Mikor a hatalmas füst és portenger eloszlott mindketten sérülés nélkül álltak ott. Hiszen rajtuk nem fog a golyó. Ezek után elhatározták hogy megütköznek a legveszedelmesebb gonosztevővel, Vegitával aki a sarki kocsma fölötti garzonban lakott!
Te jössz!

W:       Na tehát, Vegita nemcsak hihetetlen erős volt, hanem iszonyú ideges is, hiszem mindig hajnalban ért véget a dajdajozás a kocsmában és nem tudta sosem kialudni magát. Ám családapa révén nem robbanthatta csak úgy fel a helyiséget, viszont ha bárki tüzet nyitna rá, azonnal viszonozná egy super big bang attackkal. Ezt mindketten tudták, ezért azt találták ki, hogy....

O:        Azt találták ki, hogy hamis ürüggyel elcsalják egy nekik tetsző helyre. Ezért elrabolták Vegita gyerekét, aki egy T-rex bébi volt. És egy szakadék szélén álló Mercédesz buszba vitték, aztán lesben álltak a közelben. A biztonság kedvéért, meg hogy két legyet üssenek egy csapásra, meghívták a buszba a hírhedt németölő zsidót, Jeffrey Goldbloomot is. Remélték, hogy a két címeres gazfickó majd elintézi egymást.

W:       (a T-rex-ben a T, Trunksot jelöli tudniillik) Tehát ott vártak Trunks-Rexxel és Goldbloomal megrakott busz mellett, ami természetesen nem tiszta Mercedes volt, hanem hamisítvány, de ez a történet szempontjából túl nagy jelentősséggel nem bír. És mivel Goldbloom nem csak a németeket utálta, hanem a japán dinoszauruszokat is, ezért rátámadt Trunks-rexre, aki azonnal átváltozott szuper csillagharcos dinoszaurusszá, és így már felérte a buszajtó kilincsét és így el tudott rohanni kicsit.

O:        De ekkor! Hirtelen! Váratlanul! Szentimentálisan! Okosan! Csodálatosan! Mesterkélten! Irgalmatlanul!

W:       Kultúráltan!

O:        Kirontott egy JAYLENOSZAURUSZ a bokorból és hatalmas állával agyonlapította.

W:       Igen, de belehalt ő is sérüléseibe szerencsére. Viszont ezt megtudta Vegita, aki ma ivott is ráadásul, mivel meg akarta tudni, hogy mitől olyan jókedvűek a kocsmatöltelékek, hiszen ő még sosem ivott, mert mindig harcolt és emózott. Viszont fia egyértelmű halála olyan dühöt szított benne (jogosan), hogy először Goldboomra támadt, aki még utolsó erejével mondott valami Jurassic Parkos beszólást, ám senki sem hallottam a big bang miatt, örök rejtély marad utolsó mondata. Ezen a délelőttön már három halottal számolhatunk, akiknek a temetését nem fizeti senki. Na de mivel tudta Vegita, hogy csak Matrix és Rambo lehet a tettes, ezért rájuk rontott, csak kicsit kacskaringózott a levegőben, mivel matróz szeszesitalt ivott. Aztán végül is elaludt. Majd iszonyú fejfájással ébredt másnap, és a két akciósztárnak nyomuk sem volt. Hova tűnhettek???

O:        A hirtelen alászálló ködöt kihasználva leugrottak a szirtfalról és pteranodon háton siklottak tova. Már az óceán felett jártak, amikor szembetalálkoztak egy olajfúró toronnyal, ahol Bruce Willis egy shotgunnal üldözött embereket, akik megdugták Liv Tylert. Nem tudni miért.

W:       Az olajfúró torony amúgy Jockey Ewing és a Cloverfield szörny közös tulajdonában volt, amit később a híresztelésekkel ellentétben véletlenül döntött le a szörny. Na tehát most hogy három ekkora akciósztár egyazon helyen volt, akkora energia szabadult fel, mint az ősrobbanás 2373873892szorosa, de személyi sérülés nem történt, hiszen ők nem bántanak civileket. Aztán Bruce Willis rájött, hogy Liv Tyler csak egy filmben volt a lánya, ezért már nem üldözte az embereket és azért sem, mert már megölte őket. És lerombolta a hifitornyot, amiből bömbölt az I don't want to miss a thing, mert szar szám, és valami keményebbre vágyott.

O:        Helyette bekapcsolta a CHILDREN OF THE DAMNED-et és mindnyájan dalra fakadtak. De a mágikus muzsika kicsalogatta Atlantiszt az óceán fenekéről, ahol Cthulhu aludta álmát lúdtollpárnán John Hammonddal. És nem örültek hogy megzavarták őket!

W:       Atlantis sem örült, hiszen épp herkenytűburger csatát folytatott Spongyabob Kockanadrággal. Ám Atlantisz élete hamar véget ért, hiszen az Iron Maiden dalra…

O:        Mert Spongyabob rakétavetővel támadott?

W:       Arra repült az Ed Force One, amit természetesen Bruce Dickinson vezetett, bele Atlantisz fejébe. Így Spongyabob már hullagyalázást hajtott végre, hiszen halott volt már Atlantisz mikor a rakétái becsapódtak. Ám Bruce Dickinsonnak nem esett baja, mert mennie kellet koncertre.

O:        De ekkor kitörtek a földből a zombik és mindenki elcsöndesedett. EKKORA TÚLERŐVEL SZEMBEN MÉG RAMBO ÉS MATRIX IS TEHETETLEN VOLT! BRUCE WILLIS RESZKETVE HÚZÓDOTT A SAROKBA. DE EKKOR! HIRTELEN, MINDEN ELŐJEL NÉKLKÜL MENNYEI KÓRUS HANGZOTT FEL ÉS ELEKTROMOS GITÁR! LERESZKEDETT A MENNYEKBŐL EGY ANGYALI ALAK, KEZÉBEN BERREGETT A LÁNCFŰRÉSZ

W:       Áááááááááá!!!!!!

O:        KATTANT A DUPLACSÖVŰ PUSKA. ÉS ISTEN SZENT ANGYALA, BRUCE CAMPBELL LESZÁLT HOGY FELVEGYE A HARCOT A DÉMONI ÉLŐHALOTAKKAL!!!

W:       És így, még egy fővel kiegészülve sikeresen lezúzták a gonoszokat, ám az ördög sosem alszik.

O:        Így van! Fel is ébredt a nagy zajra.

W:       És felküldte a cowboyokat a pokolból!

O:        Maga a patás pestis, a förtelmek ura, ő maga is kikelt a sírból és bevonult a lávából, és élő óriáskígyókból összeálló ringbe. Természetesen BLACKMETÁLRA!!! A kovbojok helyet foglaltak körben és kihívta egy pusztakezes harcra a hősöket.

W:       A hősök tudták, hogy csak együtt győzhetnek, hiszen hihetetlen erővel rendelkeznek, ám nem halhatatlanok. Ezért elkezdtek gondolkozni miként is győzhetnek végül arra jutottak, hogy ha hisznek magukban akkor sikerülhet! Neki is rontottak a bestiának. (természetesen itt megint csak változott a zene, Iron Maiden - Number of the Beast) Matrix a bicepszéhez szorította a torkát. Rambo hasba vágta párszor.

O:        De mielőtt végezni tudtak volna vele…

W:       Campbell levágta a patáit a fűrésszel!

O:        A sátán megidézte leghatalmasabb harcosait és elmenekült, hogy majd azok küzdjenek meg helyette. Így kilépett a fénybe Reptile, Sub Zero és Scorpion, a három mágikus hatalmú ninja.

W:       És negyedikként… hústorony.

O:        Aki szupererős!

W:       Szuper pucér!
Ám ezt a húzást nem sokan értették…

O:        Így inkább haza is mentés popcorn-t pattogtatott.

W:       Ne-ne várj! Akinek a kivégzését Bruce Willis hősiesen magára vállalta. Rávágott a fejére a shotgunnal és darabokra tört. Ám rettentően elfáradt ebben, persze ez érthető is, így a maradék három harcos folytatta a harcot.
It's your turn - mondta Zoltán, mire Gergő átvette a történet újbóli folytatását.

O:        Ööö igen. Nos. Ezen a ponton Rambora ugrott Reptile és elkezdte a nyelvével fojtogatni. De Rambo megkeményítette a nyakizmait mire Reptile nyelve szilánkjaira robbant! Matrixnak skorpió jutott, ügyesen kitért az izéje elől… aminek nem jut eszembe a neve…

W: :D

O: Csákja! Na az elől és bevitt egy halálos gyomorszáji ütést. DE SKORPIÓ MÁR HALOTT VOLT, ÉLŐ HALOTT! Bruce Campbell nem marathatott tovább a zombikkal végezvén visszatért a mennyekbe. Ezért Brucenak kellett megküzdenie Sub Zéróval, de rájött, hogy valójában Sub Zéró a Liun Kei ninja klán tagja és csak a hülye Mortal Kombat filmben volt gonosz, a játékban nem. Ezért leültek sörözni, míg a többiek élethalálharcoltak!

W:       a harcnak hamar vége lett, mint az imént említve lett és mivel Sub Zéró nem volt gonosz ezért elegendő bizonyítékkal tudott szolgálni a sátán ellen, hogy az örökre rács mögé kerülhessen. Így is lett, természetesen Bruce Campbell lett a fegyőr, nagy megtiszteltetésnek érezte a feladatot, és a sátán sem tudott így megszökni. Ám a történet itt még nem ér véget, hiszem még csak dél van. És máris mennyi minden történt. Tovarepültek most már hárman újabb kalandok után nézve. El is jutottak egy szigetre, ahol King Kong vert halálra ártatlan hobbitokat. Ezt nem nézhették tétlenül, ezért egy puszta gondolattal megsemmisítették King Kongot, hála az Istennek. Ám az ez után következő kalandjuk már nem volt ilyen gyors lefolyású, történt ugyanis,hogy...

O:        Az történt, hogy egy véletlennek köszönhetően egy féreglyukba kerültek és átteleportálódtak Kibertronra, ahol javában dúlt a háború Álcák és Autóbotok közt. Mivel emberi testük meghalt volna a bölcs Optimus Prime robottesteket adományozott nekik ott tartózkodásuk idejére. A leghatalmasabb, legerősebb Arnold egy t 101es típusú testet kapott, ettől lassúvá és töredékessé vált a beszéde. Minden második szava az volt hogy I'll be back! Bruce Willis egy Nicholas Cage fejű robotot kapott, aminek nagyon nem örült.
Mint kiderült a viszályt a gaz Megatron szítja, akinek villája a dombon állt és összefogott Mao-Ce Tunggal a híres kommunista nácival, hogy leigázzák a Kibertront. Hadseregük vezére a rettenthetetlen Harrison Ford volt.

W:       Akiről, mint köztudott volt túlélt egy kísérleti atombomba robbantást, tehát féltek tőle a gépek is. Ám az csak egy jól sikerült filmes effekt volt, de ezt ők nem tudták. Így tartottak tőle, ha csattanást hallottak azonnal összerezzentek. Kocogott a robottérdük. Ám a három hős tudta a titkot.

O:        Ostorcsattanást!

W:       Így van.

O:        Igen tudták.

W:       Vagyis tudta.

O:        Igen mert egyé váltak mind hárman egy hatalmas harci robottá, aminek a valaha volt legfélelmetesebb fegyverarzenálja volt. Egy gyors montázsban Jackie Chan és Chuk Norris megtanította őket a harcművészetekre, úgy, hogy kerítést festettek meg kabátot vettek fel és le. Chuk könnyes szemmel nézett tanítványai után, a második legjobb pörgő rúgás tudói lettek ők a mester után. Ezzel a tudással felvértezve már szembeszállhattak Harrison Forddal és Megatronnal, de nem tudták, hogy Fordnak van egy titkos szövetségese, aki fogságba ejtette Michael Jacksont és lassan feketévé változott ahogy kiszívta a lelkét. Ettől lett dzsekó fehér lassan. És ez nem volt más mint …

W:       Hmm nos. Egy félresikerült kísérlet eredménye. Létre akarták hozni a leggonoszabb lényt a földön.

O:        Így megszületett:

W:

O:        Na!

W:       Gondolkozom… Zúzó! A tini ninja teknőcökből

O:        NÉGER ZÚZÓ!!!
És ikertestvére Lindsey Lohan, akik vérfertőző kapcsolatban éltek.

W:       Szerelemgyerekük pedig Hókuszpók és ez a három test egyesült a kísérlet folyamán és minden eddiginél gonoszabb lett, még az RTL klubnál is gonoszabb. Így bedobták a féreglyukba és ide települt. Itt kezdte meg gonosz mivoltának gyakorlását. Először csak gonoszkodott, nevetség tárgyává tett Autóbotokat. Rúgj belém táblát ragasztott a hátukra, aztán kegyetlen lett és elkezdett gyilkolászni. Elég nagy ugrás volt, amire nem volt senki sem felkészülve, így ez a torzszülött és Ford együtt megindulva elég félelmetes látványt nyújthatott. Ám nem a mi hőseinknek! Sly egy okos húzással a mutáns mögé került és egy ugyanolyan táblát ragasztott a hátára,mint amivel a mutáns szívatta először a népet és ettől atomjaira szakadt, mert ezt nem bírta elviselni. Fordot meg Matrix és Bruce simán lerúgták, mert öreg volt és gyenge. Megatront viszont másmilyen módszerekkel kapták el...

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.04.24. 17:43 3 komment

Címkék: ördög ninja rambo jay prime t rex oidipus leno war89 kibertron sátánvilla emo verés metálzene krumplipucoló

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr491948355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geldrin · http://geldrin.deviantart.com 2010.04.24. 19:28:29

Tyűha, ez a Bruce Campbell igazi szuper fő-góré lehet. Még a filmjeit se merném megnézni.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.04.29. 23:57:31

Cowboys from Hell és blackmetal? Srácok! Dimebag forog a sírjában! Amúgy Bruce Campbell badass! Ajánlom a My name is Bruce c. filmjét. ZS kategóriás ZS paródia, viszont vicces :)

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.04.30. 00:35:55

@MuellR: Ó az nagy mozi, írok is egy kritikát róla Cinegore-ra, ha majd elfelejtek lusta lenni egyik nap.
süti beállítások módosítása