W:       Akkor esetleg egy kis közös zsibbasztó történet?

O:        Mindenképp! Te kezded!

W:       Oké! Na tehát, aznap amikor Shang Tsung és jó barátja Vili a veréb elindultak az erdőbe egy különleges virágért, akkor elég esős idő volt, és ez azért volt érdekes, mert.... (próbálok olyan karaktereket keresni, akik még nem voltak)

O:        Mert nagyon csúszós volt az út ezért megkérték kedves barátjukat Jackie Chant hogy vadiúj mitszubicsijén legyen már kedves és fuvarozza át őket a kívánt helyre.

W:       Aki minden további nélkül segítségükre is sietett,mondhatni nem habozott, ám tényleg habozás lett a vége,mert kiömlött a kocsijából az újonnan vásárolt mosópor,amin Shang Tsung elcsúszott, és kitörte a lábát.

O:        De jött Süsü és kedvesen a helyére forrasztotta a csontot lángleheletével így továbbindulhattak most már hatan mert közben csatlakozott hozzájuk Stan és, Pan is akik ikrek voltak csak senki nem hitte el nekik.

W:       Azért nem hittek nekik, mert 6 hónap volt közöttük, és ezt nem tudták bemagyarázni az embereknek. Ám de mindegy is, Süsü mivel magasabb volt náluk, szórt pár almát egy fáról az addigra már elég éhes csapatnak, amikor is észrevették, hogy az almák kukacosak, de nem ám akármilyen kukacok laknak bennük, hanem a worms játékból oly jól ismert giliszták, akik épp magyarul beszéltek, ezen annyira meglepődött a társaság, hogy....

O:        Elnevették magukat,de ekkor Shang Tsung rájött, hogy ő nem nevethet vidáman és szégyenében öngyilkos lett.

W:       A többiek nem igazán siratták meg, hiszen a barátságuk csak látszat volt, érdekbarátság, Shang Tsung tekintélyes vagyona miatt, amit lóversenyfogadásokból szedett össze, és tervbe vette,hogy holnap is fogadni fog, ám ezt már nem teheti meg, de van aki továbbvigye a hírnevét, aki nem más mint:
Mint…
Mint…
Hmm…
Legyen Ronaldinho!
Na tehát ő.
Te jössz!

O:        Vili a veréb tehát feladta a virág megszerzésére vonatkozó terveit és miután tökéletes viking temetési szertartást rittyentettek össze az elhunytnak, Jackie megforgatta a kormányt és Arnold kormányzó irodája felé hajtott, akinél ott volt kedves barátja Ronaldinho is és épp teáztak. (Arnold persze kénsavat ivott hígítatlanul de nem akarta megsérteni a homoszexuális barátját ezért úgy tett mintha teázna) Eközben azonban az ördögi Pamela Anderson és hivatásos zsoldosokból álló csapata bekerítette az irodát és támadásra készült, ezt megneszelvén Jackie Chan átugratott a kerítésen és egyenesen az iroda ablakán át befarolt a kormányzó elé, hogy figyelmeztesse a veszélyre.

W:       Na tehát Jackie Chan átugrott, szólt a kormányzónak, aki természetesen tudott a veszélyről, hisz az érzékei megsúgták, meg a veleszületett gonoszérzékelő képessége is segített ebben, és természetesen egy gondolatával felrobbanthatta volna a zsoldosokat, és Pamela Anderson szilikon melleit. De mivel politikus már, ezért nincs mostanában sok játszadozási lehetősége, ezért úgy gondolta egyesével veri össze őket, a pislogásával, és miután ezt a feladatot elvégezte, felajánlották neki a világuralmi címet, ám ő ezt már évek óta magáénak tudhatta tanult kollegájával Sly-al egyetemben, így beérte most csak egy díszdobozos Predator dvd-vel.

         O:         Miután mindezek megtörténtek és hazaküldték a grupiekat is, Jackie Channek mennie kellett. Hazafelé indult a kocsiján, de elaludt kereken húsz percre... Talán nem kellett volna meginnia azt a végzetes üveg jagermaistert!

W:        Kísértetiesen hasonlított az eset egy korábban történt eseményre, ám ott nem jöttek földönkívüliek, mint itt. Történt ugyanis, hogy egy űrhajó leszállt Jackie kocsija elé, amiből hamarosan elkezdtek kiszállni a földönkívüliek, akik úgy néztek ki, mint Koltay Róbert. És mint kiderült, nem úgy néztek ki, hanem ő is volt az, meg a klónjai, azért hagyta el a kék bolygót, mert újabb filmjei sikertelenségre voltak ítélve, és most érezte úgy, hogy eljött az idő a visszatérésre. Le akarta forgatni a klónok támadását magyarul, aminek a címe a bakterok támadása lett volna, és Jackie Chant próbálta volna meg felkérni egyik főszereplőnek, a többi meg ő lett volna, és a klónjai. Micsoda isteni szerencse, hogy pont egymással hozta őket össze a sors ezen a késői órán!!!

         O:         Jackie felismerte a Koltay ördögi elméje által felépített zseniális terv mögötti összefüggéseket és tudta, hogy a szálakat a háttérből mozgató alak nem lehetett más mint, Babar király, a démoni elefánt zsarnok!
Amikor Koltay Cyborg-klónjai rájöttek, hogy Jackie tud az összeesküvésről átalakultak droidikákká és gurgulázni kezdtek össze-vissza. Ezt látván Jim Carrey előugrott a mechanikus orrszarvúból, ahol eddig rejtőzködött és előadott egy Anthrax slágert, szájharmonikán. Ettől annyira jókedve lett mindenkinek, hogy a világ másik felén Chris Tucker rájött, hogy rá már nincs szükség, ezért belépett a titkos rakétakilövő silójába a hátsókertben és kilótte magát az LV-426 felé, hogy végleg leszámoljon az alienek hordájával. Nem tudhatta, hogy egy másik űrhajó követi...

W:        Az űrhajóban három ember volt, Edward Norton, aki skinhead (természetesen Tucker kivégzésére tört), Edward király-angol király, és Eduháp a kacsamesék komornyikja, ő hajtotta az űrhajót, szájjal utánozta a hangját, így:brrrrrrrr-pppppppfffffffffffffbbbrrrrrrrrrr, és működött. Sokan el sem kezdték volna ennek a módszernek a működőképességének a tesztelését, mert mindenki ostobaságnak tartotta, de ők hittek benne. Eduhápnak volt a legerősebb ajka és nyelve hozzá, és a hangja is rendben volt. Tehát száguldtak az űrben Tucker után, be is érték, nekimentek hátulról, ám ezzel elsodorták az LV-426 melletti LV-427 bolygóra, ahol az alienek rózsaszínűek voltak, és sav helyett kakaó folyt ereikben, de a gonoszságuk az példa nélküli volt. Mesterük nem volt más, mint Gesztesi Károly. Na és ide ért földet az imént említett négyes, akik felismerve a helyzet nehézségét, szövetségre léptek egymással.

O:         A kibontakozó gigászi összecsapásból mindenki kivette a részét, ki lángszóróval, ki láncfűrésszel, ki szóviccek mesélésével, de mindnyájan tudták, hogy az emberiség jövőjéért küzdenek! Ha ez az ocsmány életforma elszaporodik és birtokba veszi a földet az emberiség már csak keltetőgépként fog funkcionálni ezeknek a rettenetes lényeknek. Ezek az idegenek úgy szaporodtak, hogy kindertojásokból kikelve olyan puzzle-eké álltak össze, amit nem lehetett kirakni csak nagyon sokára és aki megpróbálta annak sokáig fenn kellett maradnia és innia kellett egy kakaót, amitől persze rájött a fosás és az újszülött idegen a salakanyagával együtt távozott a csatornába, ahol csak a tini-ninják és az albínó aligátorok, meg eltévedt baltás gyilkosok állták útjukat.

W:        Sajnos a tini ninják túl sok ellenállást nem tudtak kifejteni, rajzfilmhősök voltak, erre nem voltak felkészülve, szörnyet haltak a rózsaszín sereg láttán. Az albínó aligátorokat és a baltás gyilkosokat csiklandozással ölték meg, ismétlem, hihetetlenül gonoszak voltak. De ez a múlt, most pedig folyik ám a nagy csata. A négyek hősiesen irtották a szörnyeket, Eduháp volt a legaktívabb, ugyanis idegbeteg lett Dagobert bácsi mellett, most végre kiélhette gyilkos hajlamait, Edward Norton is jól teljesített, Edward király-angol király annyira nem, de azért egy négyest adnék neki. Chris Tucker félbeszakadt, belehalt sérüléseibe. Előtte lepergett szeme előtt élete, milyen fantasztikus kalandokban vett részt Corben Dallas oldalán, amit később ki is adtak Az ötödik elem címen, ugyanis volt velük akkor egy stáb is, és mindent rögzítettek. Tucker halála könnyeket csalt Edward Norton szemébe, mert rájött, hogy igazából bírta a búráját. Szörnyű bosszúvágy gyulladt fel benne, felkapott a földről egy hatalmas követ, és Gesztesi Károly felé hajította, az ösztönei és Charlie Sheen (nem tudni ő hogy került közben a bolygóra, de ha már ott volt, akkor hasznos tanácsokkal látta el a harcosokat) ezt súgta neki.

         O:         Érezz, ne töprengj! Hagyd, hogy átjárjon a pálinka!" És Edward érezte. Dobása szétroncsolta Gesztesi torkát, aki innentől kezdve úgy beszélt, mint egy robot. Ezért lett a neve később Robokároly, akit rendfenntartásra programoztak be a gonosz céges emberek. Végül is győzedelmeskedett a jó és a rózsaszín idegenek kipusztultak!

W:         Győztek, de nem maradhattak ott azon a bolygón, hiszen nem ott laktak, visszatértek a Földre, ahol azt hitték, hogy ünnepelt hősök lettek, de senki sem tudta,hogy mi történt, kicsit csalódottak voltak, de másnap visszarázódtak az addigi életükbe, ezt a kalandot pedig mindig felemlegették, amikor minden hónap első péntekén elmentek sörözni.

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.04.25. 18:43 Szólj hozzá!

Címkék: alien kong donkey prime mortal kombat oidipus war89 félautomata csúzli törökülés

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr871950659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása