O:         Hát történt egyszer, hetedhét határon innen, ahol a bolygó kapitánya is csak elvétve száll, történt egy hihetetlen dolog.

W:        Hát most valahogy nem számítottam erre. :D

         O:         Tömök egy pipát.

W:        Én akkor snuffolok egyet. :D Meg Te is. Úgyhogy előbb az,majd utána tömögethetsz.

         O:         Igenis KAPITÁNY!

W:        Na tehát! WAR89 épp a farmján dolgozott, amikor hallotta Oidipus Prime segélyhívását, aki egy újabb történet írására invitálta őt, el is mentek alkotni, és ez kerekedett belőle:

         O:         Oidipus, mint az köztudott egy művelt intelligens, kisportolt férfi, a nők bálványa, aki éleseszűségével és testi erejével minden kalamajkából sikeresen kiverekszi magát, míg WAR89... hát ő a kötelező néger.

W:        Néger, de ereiben náci, héber, indián vér is csörgedezik, és minden pozitív tulajdonságot el lehet róla mondani, ha hazudni akar az ember.

         O:         Márpedig Oidipus és War nagyon szeretett hazudni, ezért azt tervezték hogy lebuktatnak egy titkos afgán emberkísérleteiről elhíresült komikust, Steven Segalt, aki a galgamácsai kupleráj madamejával szövetkezve robot-örömlányokat készít, és a tokiói felső vezetés emberei közelébe juttatja őket, akik elcsavarván a sárga barátaink fejét titkos információkhoz jutnak és átveszik ennek a csodálatos szigetországnak a vezetését, innét már csak egy lépés a zombi-invázió.

W         Szerencsére Charles Dance és Arnold Braumschweiger épp elérhetőek voltak, akiknek nagy tehetségük van az ilyen ügyek megoldásában, ők négyen elindultak hát Segalhoz, aki épp akkor rakott össze egy imént említett robot-örömlányt, ráadásul az utolsót, így már készen is állt a hadsereg, akik nem hadseregként funkcionáltak,de ha már ennyien voltak, stílszerű a hadsereg megnevezés.

         O:         Épp mikor Oidipus és War a sátáni szerelőműhely küszöbét átlépve lőni kezdtek az automata-forgócsövű plazmavetőkből, miközben fedezte őket az említett két úr, de Steven Segal hirtelen olyan vicces fejet vágott, hozzájuk. Ez a fej pedig nem volt másé, mint:

W:        Ed o'Neill, őneki nagyon vicces feje van, ezen jót derültek az írók, Segal pedig kapva kapott a lehetőségen, és elfutott, de nem jutott messzire, mert elcsapta egy tevekaraván, ördög tudja, hogy kerültek oda, valószínűleg a globális felmelegedés és a boros-kóla az oka, de épp jókor jöttek, a 4 jelenlegi hős nagy örömére, viszont ezzel még nem volt vége a napjuknak

         O:         Mert ezek a hírhedt terrorszervezet a COBRA mechanikus tevéi voltak, akik átalakultak Stallone robotokká. Mert ő is Cobra...

W:        De még milyen Cobra ám, és a cobra szó hallatán megjelent a cobra 11 német autópálya rendőrség, akiknek körzetük az autópálya, tempójuk halálos, és ha már ott voltak, elbáboztak hőseinknek egy részletet az egyik cobra 11 epizódból, nagyon jópofa volt, de aztán menniük kellett tovább.

         O:         Rengeteg felrobbantani való kisteherautó várt a sorára. Ezért hőseinknek egyedül kellett szembeszállniuk a robotikus Stallone sereggel, akik dobócsillagokkal támadtak, amiknek LÉZER volt az éle, és a szájukból lőtték. Már csak War és Oidipus voltak talpon, de a forgócsövű lézer, aknavető atomgránátjaik kifogyóban voltak...

W:        Szerencsére Stallone megérkezett a helyszínre,hogy megoldja ezt a félreértést, hiszen ő nem gonosz, de a robotok nagyon úgy néz ki,hogy azok, és az igazi Sly halálra nevettette a robotokat, de azt nem mondhatom el, hogyan, és az, hogy egy robotot hogyan lehet halálra röhögtetni, még számomra is talány

         O:         Közben rengeteg táncoló ember szaladt be a helyszínre és valami bárzene is megszólalt. Ekkor vette észre Oidi és WAR hogy egy kereskedelmi vitorlás hajó fedélzetén tartják őket fogva szomáliai kalózok és drogokkal okozott hallucinációik vannak, a kalózok főnöke Johny Depp kapitány volt, aki viszont mivel szereti a rumot jelenleg máshol tartózkodott.

W:        De hamar visszatért, és a "Meddig voltam máshol?" kérdés után rádőlt az árboc a fejére, így nem tudjuk meg, meddig volt máshol. Nem volt értelme válaszolni már egy halottnak. Ezután lázadás tört ki a hajón, hisz új kapitány akart lenni a sok szomáliai kalóz, és ezt a zűrzavart kihasználva Oidi és WAR kereket oldott, meg a köteleket magukon, majd leugorván a hajóról, és kicsit továbbúszva légierősítést hívtak. Amire megérkezett Aladdin a szőnyegen, és napalmot szórt a hajóra. - Egy átlagos, dolgos hétköznap- gondolta magában a két főhős.

         O:         De azért Oidipus fejbe verte tréfásan kollégáját, mert csak ő hívhatta magát Oidinak, de csak tréfásan. Amikor WAR kijött a kórházból:
KHM!
Mondom kijött a kórházból!

W:        Igen látom,ne legyél türelmetlen! :D
Tehát amikor kijött a kórházból(ahol azért volt, hogy Oidi(pus) ne legyen nagyon csalódott, ugyanis meg sem kottyant neki az ütés, de nem akarta ezzel megbántani Oidipus-t. És utána nekiálltak továbbmenni, üldözni a bűnt, mert még hosszú listájuk volt, következő utuk Szicília szigetére vezetett.

         O:         Ahol egy félszemű bérgyilkos volt a kártyapartnerük és egy vak cigányvadász. Mondhatni még a szemük sem állt jól. És még a kártyában is csaltak. Ezért megjött hirtelen a cowboynak öltözött Mel Gibson és édesapja Lil Wayne. Akik beszálltak a meccsbe. Emelkedtek a tétek. Mígnem egy váratlan fordulat következtében nem maradt más választása Oidpusnak, mint hogy feltegye a játékban WAR-t.

W:        Így történt, ám mivel Oidi mindig valahogy megpróbálta nevetség tárgyává tenni a történetben WAR-t, ezért mindig valahogy ő is nevetség tárgyává vált, itt éppen kitört forgószékének a kereke, aki nekidőlt egy-két csavar tartotta szekrénynek, amin van vagy 100 kilónyi könyv, és minek tagadjam, ráesett mind, de azért komolyabb baja nem lett, de azért kinevették, ezért WAR-ral mindet lelőtték, vaktölténnyel.

         O:         Ekkor Oidipus miután majdnem megfullad, mert a nevetés miatt az orrába ment a kóla, úgy döntött, hogy ma még nem öltek meg semmi földönkívülit, ezért rendelt egy légi taxit, amit Corben Dallas vezetett. Vettek egy világjegyet Lilu Dallastól és útra keltek a Naboo bolygó irányába, azt hallották, ott lehet kapni halálpálcát.

W:        Jó!:D Amúgy Te borultál fel, nem értem miért nevetsz.:D

         O:         :D:D:D

W:        Tehát útra keltek, ma már sokadszorra, de nem volt zökkenőmentes az ódaútjuk, hogy is lett volna az.

         O:         Hiszen meteorzáporba kerültek!

W:        Szemét! :D Na akkor meteorzápor…

         O:         Pontosan!

W:        Még én jövök hékás!

         O:         Ami valójában szemét volt, amit egy csillagrombolóból dobtak ki, fénysebességre kapcsolás előtt.

W:        A szemét között találtak banánhéjat, üres kotonos dobozt, pizza szeletet, na nem azért tudták, mert kutakodtak a szemétben, hanem mert ez mind ráment a szélvédőre, de Corben ennél jobb sofőr volt, hogy ez fennakadást okozhasson.

         O:         Hiszen egész életében taxisofőr volt, még Robert DeNiro tanította a szakma csínjára-bínjára. Félrekapta a kormányt és fénysebességre kapcsolt, de ez nem volt elég. Mert a nyomukba szegődött egy hatalmas ámbráscet.

W:        Akit lufinak hívtak, lenyűgöző a hasonlóság közte, és egy másik Lufi nevű vízi-emlőssel, ám mivel az űrben voltak, megfulladt, érthetetlen, hogy juthatott el egyáltalán idáig. Végül is csak megérkeztek a bolygóra, de halálpálcát nem kaptak, rossz információt kaptak.

         O:         Valójában egy cserép virág volt, nem bolygó. Tulipánféle, csak sokkal tüskésebb, és a tüskék közt óriáspókok fonalai húzódtak kilométer hosszúságban. Ahogy a fény átsütött rajtuk gyönyörű ábrákat rajzoltak a cserép virág kék egére. Oidipus, WAR, de még Lilu Dallas is megigézve nézte a tüneményt.

W:        Igen ám, de közben Orbán Viktor szónokolt a tévében, így nem lehetett teljes a gyönyörködés, de azért túltették magukat rajta hamar, és továbbindultak az igazi Naboo bolygóra, ám félúton kifogyott a benzin. Gyalog mentek tovább, ugyanis ők tudtak az űrben közlekedni.

         O:         És beszippantotta őket egy fekete lyuk. Átkerültek egy nintendo játékba, ahol egy piros ruhás csőszerelő gombákon ugrált. Nem értették mi történt, de Oidipus csodálatos izmai a pixeleken át is jól néztek ki ezért úgy döntöttek maradhatnak egy kicsit ha már így esett. Bár esernyőt nem hoztak, ez picit zavaró volt.

W:        Nem is picit volt zavaró, de voltak annyira rutinosak, hogy ez ne okozzon hátráltatást. Ám az történt ami azért meglepte őket. Ez nem akármilyen világ volt, az összes játék keveredett benne!

         O:         De ők ketten mindet megnyerték.

W:        Így nem is olyan sokára megjelent Adolf Hitler, injekciókat dobálva.

         O:         Pontosabban csak a feje, egy mechanikus gorilla testén, aminek mindkét karja láncfűrész volt és a köldökéből savat lőtt. Elég nehéz helyzetnek látszott, de ekkor WAR előállt egy ötlettel. (Ami valljuk meg fele olyan jó sem lett, mint amit Oidi talált volna ki, de nem akarta háttérbe szorítani csökött barátját.)

W:        KÉT ötlettel állt elő, első az volt, hogy nagyképű barátját elgáncsolta, aminek következtében ma már sokadszorra kinevették. Második ötlete pedig a szörny elpusztítása volt gameboy Pikachu segítségével és gameboy Songoku is beszállt, a biztonság kedvéért.

         O:         De ettől WAR még nem lett kevésbé homoszexuális.

W:        :D:D:D:

         O:         VÉGE :D:D:D

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.04.25. 21:40 2 komment

Címkék: kannibalizmus űrutazás prime oidipus giroszkóp kriptozoológia war89 központifűtés csokoládétojás sexuális aberráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr121951181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.04.29. 23:53:45

Adolf Hitler feje gorillatesten? Kicsit Hellboy utánérzés! :D Igazából ezek a posztok hogy születnek? MSN beszélgetés, vagy email váltás? Mindenesetre betegek.

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.04.30. 00:34:34

@MuellR: Hát msn beszélgetések, amiket olvasható formába varázsolok kiszedve belőle a rengeteg: ASDASDASDASD:SD:DAS::DS:DS:DDS:DS:DS:D: és hasonló intelligens megnyilvánulásokat. Igazából úgy indult talán, hogy a "rendes" blogom olvasgatva WAR89-nek eszébe jutott, hogy írjunk egy történetet msn-en. Természetesen ilyen orbitális faszság lett belőle, és rákaptunk, azóta sorba töltöm fel a régi beszélgetéseket, néha meg újakat költünk.
süti beállítások módosítása