O:        De ekkor hirtelen egy forgószél felkapta Donald kacsát és egy atom-tengeralattjáró kapitányi székébe repítette.

W:       Még a víz alatt is látszott,hogy esik, ráadásul májusi eső volt, ami annyit tesz, hogy esőcsepp nagyságú Thomas Magnumok estek az égből.

O:        De szerencsére ennek semmi értelme nem volt ezért Hitler baj nélkül folytathatta harcát Supermannel.

W:       A háború sújtotta fekete-tenger közepén, körben meg futball huligánok szurkoltak, ki ennek a félnek, ki annak.

O:        Igen  mert csak egy fél kiló felvágottat hoztak, meg egy fél kiló kenyeret és azt ették. De legalább nem lőttek a levegőbe pontosan négyszer egy részecskeágyúval.

W:       Legalább. Ám ekkor valami másra lettek figyelmesek, a tengeren ugyanis átugratott egy quados, amit egy üvöltöző medve követett, majd egy üvöltő rinocérosz, egy üvöltő tehén, és Eminem, aki szintén üvöltött.

O:        Mert lángolt a hajuk, kivéve a quadosnak, aki kopasz volt, meg mondjuk a rinocérosznak sem mert tegnap vágatta le a bundeszliga frizuráját mert egy punk becsmérelte a metrón és ezt ő a szívére vette és most épp súlyos depresszióban szenvedett meg a kólája is elfogyott a gumimacis bögréjéből.

W:       Természetesen a hangfalakból(mert voltak) a Tarzan Boy üvöltött,csak szar youtube-os minőségben, ezért ideges lett mindenki, az idegességből pedig egy lény teremtődött, aki hamarosan osztódni kezdett, és megszületett a Jóban-rosszban sorozat. Sajnos.

O:        Igen, de egy csillagközi ugróhajó érkezett hirtelen a légkörbe és a túlhevült reaktorával belecsapódott a csendes óceánba, aztán a mélyben felrobbant a hirtelen nyomásváltozás okozta meghibásodás következtében, a 800 megatonnás robbanás ereje felgyűrte az óceáni hátságot és a véletlen folytán egy Kozsó mellszobrot alkotott a mai India egész területére.

W:       Ám a 80-as évekbeli popsztárok még épp időben érkeztek, hogy gyorsan eltávolítsák onnan, mert még India sem érdemli ezt meg (vagy de?). Miután feladatukat teljesítették, koncertet adtak volna, ám megjelent Vágási Feri, és "a diszkó halott" kifejezés hagyta el a száját, aminek következtében a múlt sztárjai megszűntek és a pop-zene olyanná vált,mint amilyen ma, többen vitatják ezt a döntését Ferinek.

O:        Igen pl. George Lucas kiváló svéd népdalénekes, aki épp ez időben akart betörni a lakodalmas-techno piacra de ennek hallatán inkább megcsinálta a Csillagok Háborúja című dokumentumfilmet a 18. század nagy történelmi összefoglalóját.

W:       Sokan hihetetlennek tartották, hogy 18. századi, hiszen űrhajók is vannak benne, de Lucas azzal érvelt, hogy arról nem volt szó, hogy a 18. századi földi történelmet veszi terítékre, így nem is az szerepelt a filmen. Az a sok ember, aki hihetetlennek tartotta, hogy a 18. századi földi történelemről szól a film, most már nem tartotta hihetetlennek, mert Lucas magyarázata után megnyugodtak kicsit, de nem sokáig, mert aztán jött egy földrengés, amitől megijedtek.

O:        De csak én büfögtem.

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.05.13. 16:50 Szólj hozzá!

Címkék: pornófilmforgatás kolbásztöltőgép medvecukor pteranodon külszíni uránbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr462000511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása