O:        MORTAL KOMBAAAAAT, üvölti egy erőteljes férfi bariton majd szintetizátorzene kezdődik és mindenki tudja itt valami nagyon NAGYON fasza dolog jön. Valami templomokat mutatnak, á igen itt van Danny Trejo. Nem hozta a machetejét. Megver egy gyereket,ez nems zép tőle mondjuk. Nem ezt vártam volna. Most arcba rúgja, kedves... Vigasztaláskép eltöri a gerincét. Az öcséd lelke az enyém! - kiáltja Trejo. Charlie Sheen verejtékben úszva ébred egy ocsmány zöld fénnyel megvilágított szobában. HONG KONG: Itt van az a nő a scooby doo-ból, nem tudom hogy hívják. Embereket üt egy shotgunnal. Most itt van Szabó Győző, valami van a fél szemével és megint Danny Trejo hú biztos gonosz. Ejnye győző! most kiderült hogy megölte a scooby do-s csaj barátját, most felemelt egy csatornafedelet. Biztos spanol a tini ninja teknőcökkel

W:       A nőt a scooby dooból úgy hívják, hogy Báffi a vámpírvadász (Sarah Michelle Gellar), és mivel ez a neve, elég pipás, mert hosszú és a személyije is ezért hosszabb az átlagnál, de azért egy csúzlival átlő egy valami emberszerű lényt az üvegen, shotgun fegyverrel, ám rajta golyóálló mellény van, tehát állnak rajta a golyók, üveggolyók természetesen. Aztán hirtelen vágás a képben. Leslie Nielsen jön be egy raktárban feldolgozhatatlan zene kíséretében, és vele szemben áll négy állig felfegyverzett kemény tojás. Mindet elveri egy szálig, ám az utolsó nem esik el időben, ezért mondja neki, hogy most kellett volna tükörtojássá válnod és azzá válik. Ám mivel sótlan volt a tükörtojás, elhagyja a forgatási helyszínt, mert az volt ám, még ha nem is említettem ezelőtt és a rendező odaszól még neki, hogy Leslie szeretlek, de ez hidegen hagyja, mert a helyén ül valaki, aki nem más, mint Danny Trejo. Aki ugye, mint már tudjuk, gonosz karakter-

O:        Igen de álcázza magát. Most épp egy alkoholista csövesnek, azaz Nick Noltenak, aki Leslie Nielsen régi barátnője, ezért hallgat rá és elmegy a titokzatos viadalra. Na megint itt van Charlie Sheen. Megint a templomok, kong a harang és egy kalapos egyén közeledik...

W:       Steve Buscemi, aki a villámisten és nem kalap van a fején, hanem egy lámpabúra

O:        Esernyő, nyél nélkül.

W:       De villámokat szór a szeme, ám ez még nem bizonyítja istenségét, de amikor gondolatával elsöpör egy falat akkor gondolkozóba esnek a kínaiak, akik érthetetlen okokból Charlie Sheen rokonai. Párbeszéd zajlik le közöttük

O:        bizonyára egy hamvas fiú prosti általi rokonok. Mindenki csúnyán néz, meg is értem. Na megy Charlie is a viadalra, lezsírozták. Most egy kikötőbe érkeztek mindhárman. AHOL MINDEN HAJÓT HEGGESZTENEK. Nem tudom lopják a fémet vagy mi van? Itt Leslie Nielsen összebarátkozik a fekete bokszolóval Edward Nortonnal

W:       Ellopták a fémet az illetékesek, és Leslie és Edward beszélgetnek kedélyesen, amikor megjeleni Charlie Sheen, aki minden további indok nélkül bevágja Leslie Nielsen motyóját egy bálázó gépbe, amit nem értenek, hogy került oda, tiszta teszkó, de aztán felmennek egy hajóra, mert rá volt írva a nevük és nem csak ők tartanak velük, hanem Báffi is.

O:        Nézzük meg a Rambo 1-et legközelebb, jut eszembe.

W:       Az az egyik legjobb film, amit eddig láttam szánalmas életemben.

O:        Ja.

W:       Na és Báffi kollegája Dzseksz figyelmezteti, aki álnevet visel, a valódi neve az Carl Weathers és felmentek a hajóra.

O:        Na itt összejönnek a 3 főhősök, a csaj keresi Szabó Győzőt, lemennek a pincébe és összetalálkoznak két nindzsával, meg Danny Trejoval. A ninják egyike kék ruhát visel és olyan fagyos a humora, hogy képes vanília fagylaltot készíteni a puszta gondolatával.

W:       LAGZI LAJCSI:D KÉRLEK:D

O:        … Őt a híres harcművész Lagzi Lajcsi játssza.

W:       A másik meg Bodrogi Gyula!

O:        A másikat ...a kurva anyád

W:       :D:D:D

O:        Reptilet én találom ki akkor viszont, rohadjál meg!

W:       :D:D

O:        Megjött Raiden

W:       Azt mondja, lassan a testtel, ezért lassan hoznak be egy marhát(egészet), amit az esti tatár beefsteakhez szántak. Sajnos, mivel lassan hozzák be, éhes lesz az egész utas sereg, de megérkeznek a szigetre, a Margit-szigetre, ahol várják őket a következő kalandok

O:        És itt minden túl menő, szinte már kibírhatatlanul. Ízléses szobrok uralják a teret és diszkrét zene szól... MIKÖZBEN NINJÁK GYILKOLJÁK EGYMÁST A SZUPERKÉPESSÉGEIKKEL A VACSORAASZTALNÁÁÁL!!! VÁVÁÁÁVÁÁVÁVÁ!

W:       Egyik vendég kér még repetát, amire felszólítják őt:

O:        Hogy legyen kedves,

W:       Amire a romlott kaja miatt elkezd vonaglani.

O:        Robbanjon darabokra!

W:       Ezért Lagzi Lajcsi darabokra robbantja, meg Magnum szeletekre, amire Tom Selleck is felfigyel, ám:

O:        Ő mást játszik ebben a filmben.

W:       Aztán Leslie, Charlie és Sarah összehaverkodnak

O:        Kitana hercegnőt! Jól mutat a szőrös mellkasa a bikiniben ahogy legyezi magát. Huh, leizzadtam a látványától. Jó kis mozi ez.

W:       :D:D:D Hát még én.

O:        Csöpög az eperfagyi a bajuszáról, odanyalnék szívesen! Na de térjünk vissza a filmhez.

W:       Én jövök?

O:        Nem is a krampusz, az csak éjfél után.

W:       Na tehát megnézték hárman Kitana herceg(nő)-t, aztán elmentek onnan, ám Trejo odament utánuk, és szólt egy láthatatlan alaknak, hogy kövesse hőseinket, aki nem volt más, mint:

O:        Ne hagyd ki a hatalmasra nőtt 4 karú Danny De Vito és Szabó Győző beszélgetését légy szíves! A láthatatlan alak amúgy Shobert Norbi volt, aki 2dimenziósra fogyott.

W:       Jó hát időrendi sorrendben haladunk baszki:D Aztán Shobert úr megint láthatatlanná változott, és ijesztő pofákat vágott, aztán meghallgatták a négykarú Danny De Vito és Szabó Győző párbeszédét, amint azok saját receptjeiket osztották meg egymással és megint megjelent Trejo.

O:        Belép Danny Trejo és megfenyegeti őket, hogy ha legközelebb nem húznak kötényt és beleesik a fanszőrzetük a levesbe akkor nem engedi őket többé főzni aminek hallatán azért megemberelik magukat. Na közben a kis  3mas kihallgatta ezt és most Magnum után mennek, de Shobert Norbi leköpi Charlie Sheent. Ez nem szép tőle! De elérkeztek egy terembe, ahol egy értelmetlen de látványos és menő szintizenés összecsapás vár rájuk random ninjákkal. Istenem de szeretem ezt a filmet. :D ki se kéne parodizálni amúgy:D:D:D Magát oltja.

W:       Akiket nem mások, mint a hupikék törpikék ember nagyságban és a mici mackó szereplői. Hála Istennek, mind elverik őket.

O:        Főleg az a geci, okoskodó bagoly. Megtapsolja őket Steve Buscemi, aki szebb nem lett, de legalább unalmasan játszik és idegesítő és belenyúlt a 220ba.

W:       De villámokat szór a szeme, de rá nem hat az áramütés, mert ő találta fel és ekkor azt mondja Leslie,hogy irtó nagy mázlitok volt.

O:        Kimennek ebbe az ízléses kis japánkertbe.

W:       Ugyanis holnaptól ők IRTHATJÁK a kártevőket.

O:        És elmondja Steve hogy Danny Trejo lelkeket ejt foglyul. Hát ki is nézem belőle őszintén. Most egy igazán ízléses pávatollas kintin-budin ülve nézi a harcoló Charlie Sheen és egy gyapotföldi munkásfiút, akinek oroszlánhangja van valamiért. Elég puhány meztelen csiga testük van, ami azt illeti.

W:       Az a harcos nem más, mint Gerard Depardieu, ám hamar veszít nem volt valami harcos alkat. Baráti úton jutott be a tornára.

O:        Kíváncsi vagyok feltűnik-e másnak is az a homoszexuális testépítő páros, akik mindig ugyanúgy szurkolnak, egymás arcába üvöltve és vagy háromszor mutatják őket a filmben. Szereposztó dívány volt mi fiúk? Danny Trejo kiszívja a vesztes lelkét. Kellemes ember, szívesen diskurálnék vele egy csésze kénsav mellett. Most harcolnak a ... Szabó Győző, meg valami rusnya pina, aki főszereplő, de hajrá Győző. Te legalább jó színész vagy csak szar filmekben játszol sajnos.

W.       Báffi

O:        A bugylibicskájával dicsekedik, amit még Erdélyből kapott egy pálinkás este után.

W:       Mivel most egy filmben szerepelt (bizony) meghalt, mert elvesztette eszméletét és az életét is.

O:        Még nem, még rugdossa a ringyót. Nálam...

W:       Most én jövök, tehát kuss a neved:D

O:        Körben az önkívületben szurkoló szadista szopóálarcos ninják.

W:       Életét vesztette, de azt még nem mondtam, hogyan, a négykezű nőnemű lény okozta halálát

O:        HÉ KUSS! Sárga ninja vs Leslie Nielsen! ÁÁÁÁÁ!

W:       Aki nem más,mint Woody Allen

O:        Ez epikus lesz!

W:       Kigyúrt állapotban. Olyan viccet mesélt, amint Győző halálra röhögte magát

O:        Aki a szatirikus ám unalmas filmjeinek videokazettáját lövi ki a tenyeréből egy gumipókra rögzítve. Na erről ennyit, belement egy fába.

O:        Favicc, haha.

W:       :S

O:        Lekerültek egy barátságos helyre, tiszta otthonos, koponyák és lángok mindenhol. Mintha a szobámat látnám. Woody Allennek jó a rúgótechnikája.

W:       (Bodrogi Gyula ne feledd)

O:        De Leslie Nielsen tömény humorának védőfalán képtelen átjutni. Szarom le! Woody Gyula/Bodrogi Allen, nekem 8… Tim Robbins? Ez egy átváltozó mester. Még mindig ütik egymást, közben menő metálzene szól, amit egy csikóhal játszhat kb.

W:       (egy gyártelep hangjai)

O:        Ahol az AC-DC énekese dolgozik. Na ezt nevezem szaltónak.

W:       Így van, aki másodállásban dokkmunkás, és csak harmadállásban énekes.

O:        Koponyává vált a feje, olyan gonosz és tüzet hány. Az sok pia lehetett ami így jön ki, van hova fejlődnöm.

W:       Igen:D:D:D Akartam írni valami hasonlót.

O         Kiesett egy Nicholas Cage poszter a zsebéből, szegény, innen tudhatjuk hogy érzékeny, művészetekre fogékony ember volt. Charlie Sheen harcol Tom Selleck ellen. Azt hiszem most WAR közvetítsen, nekem... sürgős dolgom akadt a gatyámban.

W:       Oidipus Prime elment maszturbálni, úgyhogy most én jövök végre.

O:        Na a kék ninja jön, megtörlöm a kezem, pillanat. Addig meséld el ezt a harcot a kedves olvasóknak, mintha lennének amúgy :D A földön egy H.R.Giger firka, like it.

W:       Az nem tudom mi, de valószínűleg valami gödöllői hülyeség lehet, amit csak a gödöllői őslakosok értenek. A harc: Tom Selleck megpróbálta elmagyarázni Charlienak,hogy győzheti le Lagzi Lajcsit, ám közben eltörte pár bordáját Charlinak, aminek nem örült. Valahol megértem, de már tudtam az ellenszerét Lajcsinak. És jön is Lajcsi a következő epizódban. Hihetetlen termetével eleve tiszteletet teremt, ám nem Charlienál, aki épp részeg volt. Nem hiába, ugyanis ez volt az ellenszere Lajcsi ellen, ő ugyanis utálta a részegeket. A másik meg amit utált az a zene, amit hangszeren játszanak és Charlie részegen is képes volt dorombon játszani, amitől Lajcsi meghalt. Nem részletezem hogyan, mert 18 év alattiak is olvashatják a blogot. Te jössz:

O:        Most Danny Trejo felkéri Danny De Vitot hogy kenje el a szájukat egy kicsit. Itt van egy jelenet amikor mindenféle népek esnek a kőre. Gondolom valami durva rodeóbika lehet a .háttérben. Végre jön Edward Norton, aki 10 kilót hízott ezért a szerepért és fekete lett Nem kis teljesítmény, de nem bír el Danny De Vitóval, aki olyan hatalmas és izmos és ráadásul 4 karja van. Charlie Sheen okos tanácsokkal látja el Nortont, de mindez kevés. Danny de Vito egy végső pofonnal leteríti és az ördögi Trejo kiszívja a fiatalságát és szépségét.

W:       Ám ő még mindig ronda és akkor Leslie megbeszéli Trejoval,hogy ugyan hagy hívja ki Danni de Vitot, mert úgy érzi eljött az ideje. Trejo elfogadja a felkérést, minek következtében Danny de Vitot egy rámpán felgörgeti Donkey Kong és elkezdődik a harc. Danny de Vito leveszi Leslie napszemüvegét. (három létrára kellett felállnia) Mire Leslie lemegy spárgába, ahol még mindig magasabb két fejjel Dannynél, ám azért lehajolva épphogy tökön tudja vágni, aztán elrohan, de Vito kiheverve a sokkot Sheen után megy, ám az mögé kerül és lerúgná egy szirt széléről, ám nem tudja megtenni, mert Donkey Kong rúgja le, mert nem fizetett neki de Vito. Szerintem itt most stop és folytassuk holnap!

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.06.03. 23:06 Szólj hozzá!

Címkék: gusztustalan fogszuvasodás mortal kombat tagline kutyapénisz kalózhajó menstruációs görcsök

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr652054873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása