WAR89 üvölt egy hatalmasat a mikrofonba:

         O:        :D:D Gratulálok uram, felébreszteted az egész családot.

W:       Remélem mindenki igényének eleget tettem! :D:D:D Na ez jó kis nevetés lett, ha komolyan mondtad,ha nem. :D

O:        :D:D:D::D

W:       d szóltak?

         O:        A fülemre szóltak a stúdióból igen, hogy ezért diszkvalifikáltak egy hatalmas teherhajót az argentin népi úszóbajnokság döntősét és a mondatnak semmi értelme. SNUFF!!!

W:       A kiválasztottak értették a mondatot, és gyorsan kerítettek is egy laminált Arnold Schwarzenegger képet, amire kiszórtak egy bizonyos mennyiségű barna port, amit aztán szívószálaik segítségével az orrnyílásaikba juttattak, hmm micsoda frissítő érzés, így kezdődött az a történet.

         O:        Aztán folytatódott, mikor is Tommy Lee Jones egy gigászi madárpók hátán lovagolva megküzdött a kételyeivel és végül mégiscsak eljátszotta a Men in Black 3-mat, amiben végre bele is bújt Will Smith be. Ahogy illik.

W:       Néztek is nagyot Ewingék South Forkból, akiknél a tv-ben ez ment éppen, bizony a 70es években egy mai film, aztán mire észbe kaphattak volna belecsöppentek ők is a történetbe, a televízió egyszerűen magába szívta őket, valószínűleg kopogó szellemek állnak a háttérben, de ők ott is maradtak, csak Bobbyt és Jockeyt szívta be a televíziókészülék

         O:        Mert samantha egy ribanc és épp Julia Robertsel folytatott életre szóló késharcot, hogy vajon kinek van nagyobb lóarca, de végül a győztes Chuck Norris lett. (Illetve Sara Jessica Parker, csak ez akkor nem jutott eszembe. – a szerk.)

W:       Át is vette a fődíjat, egy életre elegendő Chuck Norris tények könyvet, és utána rögvest ment a Ewing fivérekhez eligazítást tartani, mert amúgy információs pultban dolgozik, és hát ilyen szituációkban, még ha szabadnapos is, azért csak segít.

         O:        Mert egy jószívű ember, ezért is akarta elpusztítani az ördögi Ewan MacGregor, aki mint köztudott nem néger. Ez már elég is volt indítéknak és ebből egy világméretű összecsapás lett volna, de!

W:       Nem lett, az ok pedig a következő: Ewan MacGregor rájött, hogy ilyen névvel csakis Gregor Bernadett valamilyen rokona lehet, valószínűleg egy klánból származhatnak, csak ez eddig nem esett le neki, pedig a napnál is világosabb.

         O:        Ezért ellenszegült keresztapja akaratának, aki papneveldébe akarta küldeni, de a kis macgregort mindig is a kurvák érdekelték és feltett vágya volt stricinek állni... Vagy kukásnak. Még nem döntötte el.

W:       Végül Jedi lovag lett, de csak egy filmben, ám nem hitte el senkinek sem, hogy az csak egy szerep, végül is lehet, hogy igaza volt, mert nagyokat tudott ugrani (23 centiméter), és akaratával tárgyakat mozgatott. Mégpedig úgy, hogy azt akarta, hogy anyja hozza oda neki a bögre kakaóját, és szólt az anyjának, és oda is vitte, a tények magukért beszélnek.

         O:        Igen ám de a kakaót megmérgezték, egy igen ritka és különleges közel-s távol keleti varangyos verébfajta mérgével, ezt a gyilkos szándékú tettet pedig nem más követte el, mint Miszter Miyagi, a karate kölyökből a rendszergazda, aki lefagyás nélkül tud Diablo 2-zni Windows alatt.

W:       Igen, de szaggat nála a prince(hogy az énekes, vagy a játék, azt mindenki döntse el maga), ez pedig feszélyezte őt, ezért is döntött úgy, hogy megmérgezi MacGregort, hogy ez az ötlet honnan jött neki, azt valószínűleg csak ő tudja meg a csizmás kandúr. Na de a méreg lejárt mire odaért volna felhasználási helyszínére, így Ewan megúszta bazsalikomillatú lehelettel.

         O:        Ami azért elég undorító volt ahhoz, hogy egy ezer éve szunnyadó lény ébredjen fel az óceán fenekén és letarolja New Yorkot. kamerát is vitt magával csak valamiért folyton rángatta.

W:       A Parkinson-kór miatt, ez volt a neve, amúgy  a szörnynek is, így legalább mindig tudta, miben szenved, ő volt Parkinson, az óceán egyik lakója. Itt kapcsolódnak be történetünk elején szereplő emberek, a Ewingék, akik nézik Tommy Lee Jones Will Smith általi bekebelezését. Az is sokkolta őket, hát még egy remegő hatalmas szörny, és még a 11 órai whiskeyjüket sem itták meg.

         O:        Jó ha nem veszed komolyan akkor inkább ne is... tudod mit, snuff! :D

W:       Ez mi volt? :D:D

         O:        Snuffszünet.

W:       És a jelenlevők gyönyörködhetnek léggitár szólózásomban, egy Dragonforce nóta alatt! :D

         O:        Az büntetős lehet, én Iron Maidenre nyomom. Készülök a koncertre. Azt szerintem maszkokban nyomjuk majd és jöhet a blogra fel! :D:D:D

W:       Maszkokban? :D

         O:        Szopóálarcban. Elnézést a gépelési hibáért.

W:       Ez az! Na én kikapcsoltam a zenét, mert mindenki elaludt. :D

         O:        Én meg leszarom mert egy paraszt vagyok. CAN I PLAY WITH MADNESS?!?!

W:       :D Nyugodtan.

         O:        Akkor bejelentem hogy jövő héten megszületik a kolbásztöltőgép léggitár zenekar bemutatkozó klipje! Az durva lenne ha albumot is adnánk ki. 35 perc csönd, csak a kézsuhogás hallatszódna. :D

W:       :D:D:D:D És gyémánt lemezesek lennénk, meg heteken át vezetnénk a toplistákat!

         O:        Igen :D:D:D:D:D:D SLÁGER LENNE, minden szám!

W:       ÉVEKEN ÁT!

         O:        XD AZT ÉNEKELNÉK, VÁGOD!

W:       :D:D:D:D:D

         O:        Telelenne az ország tátogó emberekkel! XDXDXD

W:       Meg a cigányok ezt raknák be a buszon.

         O:        :D:D:D:D:D ÁÁÁÁÁÁ NNNNEEEE! Sikítok! ÁÁÁÁÁÁ XDXDXD

W:       :D:D

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.06.09. 23:24 7 komment

Címkék: aggregátor metál nukleáris sólet hupákolás szomszédnéni kolbásztöltőgép ninja szörf hallucinogén párizsis szendvics káposztalepke

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr982070355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WAR89 2010.06.09. 23:27:59

pedig még komolyan indult, már amennyire egy kolbásztöltőgép novella komolyan indulhat:D

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.06.09. 23:34:21

Kíváncsi vagyok mikor hívják ránk a zárt osztályos formákat. :D

before you close your mind 2010.06.09. 23:54:22

nem gondoltam volna hogy a komoly arc átmehet fosóröhögésbe :D köszönöm

before you close your mind 2010.06.09. 23:55:38

kit tisztelhetek war89-ben? ricsi?

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.06.10. 00:36:23

nem, az az ember nem érdemes rá hogy itt megemlítsük. ez WAR89. majd megismered a nyáron. :D

before you close your mind 2010.06.10. 10:43:55

:D rendben amúgy grat srácok :D

WAR89 2010.06.12. 02:12:54

Köszönjük, így látszik, hogy érdemes folytatni, biztosan van még bennünk sok történet, hülyeségből kimeríthetetlenek vagyunk:D
süti beállítások módosítása