O: Danny Trejo elragadja a szőke nőt, a hajánál fogva rángatja... aki sikoltozik hogy ne. Az a nő aki félórája kitörte Szabó Győző nyakát. ELRAGADTA ŐKET A KÉK TAKONY! Charlie Sheen és Leslie Nielsen utánuk megy a kősivatagba vagy hova, Steve Buscemi elbúcsúzik tőlük. Könnyes a búcsú mert lerobbant a körhinta. Ha-ha-ha

W: Na és így mennek mendegélnek, Leslie Nielsennek nem tetszik a hely, nem ehhez szokott, hanem tengerpartokhoz, ahol vízihullákkal küzd meg és fuldokol a dagály idején.

O: Mennek itt a gusztustalan hobikertészek vizsgamunkái közt(ami Te is leszel:D-a szerk.), szaladgálnak iylen koldusok most Charlie felfigyelt valamire: REPTILE!

W: A láthatatlan kétdimenziós Schobert Norbert.

O: Egy borzalmas CGI effekt képében támad rájuk, aztán már zöldruhás NINJAKÉNT! EZAZ TECHNOZENE!! Ez már valami!

W: Természetesen a harc alatt Norbi 48484 kiló zsírt dolgozott le magáról, és eladott 34 videókazettát és két rúd Norbi párizsit, de a harc végére elfárad és meghal.

O: Egy maszk takarja az arcát, megakadályozandó a féldisznók bekebelezését.

W: Így van, de ettől nem kell tartania, hogy lennének disznók, mert akkor nem lenne ekkora szegénység ott ahol most éppen küzdenek. Közben bezárt a gödöllői Sony gyár, Norbinak voltak ott részvényei, ebbe is belehalt, meg másba is, pl. rákba, fáradságba, és Charlie Sheen aljas tarkólövésébe kommandóscsúzlival.

O: Tom Selleck megjelent és elvezeti a hősöket a gonosz Danny tTrejo barlangjához, ami egy torony volt, ez meg egy nonszensz CGI torony, igen félelemkeltő!

W: Közben Sarah Michelle Gellar újra feltűnik, a szín Trejo úr tornyára vált.

O: Úristen milyen haja van ennek a szőke nőnek, jobb bele sem gondolni hogy Danny Trejo órákon át fésülgette a haját ördögi vigyorral míg ilyen szép dús lett.

W: Mint egy heavy metál bandának a 80as évekből.

O: De az ocsmány bőrkabátját még nem vette le.

W: Nem, mert nem tudja a sok kosz és izzadság miatt.

O: Most megpróbálja rábeszélni valami harcra,mondja neki: HARCOLJUNK!! De nem, mert jönnek a hősök, és megverekszik vele a bátor Charlie Sheen.

W: A harc elején csak kóstolgatják egymást, Charlie mintha jobb lenne, ezért Trejo felmenekül egy emeletre, és kihívja harcosait a föld alól, akik nem mások, mint Jesse Ventura, Harry Potter kövéren és kopaszon, Christopher Lloyd, és Dennis Rodman meg Hoffer Józsi. Charlie elpusztítja őket mind egy szálig, nem részletezném, hogyan, annyira kegyetlen. Najó mégis. Beárulja őket Chris Tuckernél, hogy illetéktelenül használták a háza alatti(mert kiderült,hogy Chris házában vannak, a fényképekről, a kandalló felett) titkos részt, ráadásul fel is törték a parkettát, amitől Chris szörnyű haragra gerjedt, és megparancsolta nekik, hogy a károkat fizessék ki, és csinálják is meg, amit elrontottak. Megcsinálták, de Chris lelőtte őket mandarinnal. Chris Tucker, aki ugye már halott volt,mert meghalt egy űrcsatában régebben....na de lelőtte őket mandarinnal és felszívódott. Aztán folytathatták a harcukat Charliék. Felment Danny után az emeletre Charlie, és elkezdtek harcolni, de mindig melléütöttek, ügyetlenek, mondhatnánk de nem azok, csak bénák. És így harcolgattak, asszem ez a megfelelő szó, amikor rájött Charlie, hogy Danny képes az arcán át ködöt eltávolítani, amik emberi sikolyokkal távoznak arcizmaitól. Közben mond ilyen kötelező szöveget, hogy azok lelkek, de ez nem igaz.
Na tehát sok köderesztéssel később Danny megnyom egy gombot, amitől a lenti padlón feljönnek a karók, melyeket karóbahúzáshoz szokott használni Chris Tucker vasárnaponként a túlszaporodás elkerülése végett, nem tudni, Danny honnan tudott a gomb és az általa mozgatott karók meglétéről, valószínűleg jól tippelt, de volt olyan ügyelten, hogy megcsúszott egy ködfoszlányon és leesett, de nem állt bele a karókba hanem amikor felállt, akkor megint elesett, és akkor állt bele 43 darab karó. Mondanom sem kell, belehalt sérüléseibe. Aztán megjelent Charlie Sheen öccsének szelleme Emilio Estevez, meg az apjáé is, akinek a " jó voltál a tőzsdecápákban" volt a mondata erre a filmre, majd sietett tovább elfoglalni dél-Szudánt. Emilio Estevez szelleme úgy meglepődött, hogy nem is mondott semmit, hanem elrepült, Charlie Sheen meg hagyta, mert végülis csak szellem, nem tudta volna megfogni.

O: Csak a szellemirtók, de az már egy másik történet.

W: Ugrás a térben, és az időben is, ha úgy tetszik, ott vannak a romok előtt, ahol az egész kezdődött, és most süt a nap.

O: A végén volt még egy mérges szomszéd Csepelen, aki átkiabált mert hangosan hallgatták a Republicot, és az egész ház fala az arcává változott, annyira mérges volt.

W: ő volt Chászár Szalonna.

O:     :D

GE


 

Szerző: WAR89  2010.08.26. 22:32 Szólj hozzá!

Címkék: is meg lakótelep autómosó havanna snuff csapatszellem tűzőgép megintnemtudtunkmagunkkalmitkezdenidejóljöttünkkibelőle

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr452250778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása