W:A két medve hátán lovagoló Nemcsák Károly a távolban füstfelhőt észlelt a pusztán.

O: A puszta valójában Mucsi Zoltán udvara volt, a füst pedig az ő illegális pálinkafőzdéjéből szállt fel.

W:Mivel egy félresikerült baleset folytán a pindúr pandúrok, akik mostantól pálinka pandúroknak számítottak, különleges képességként megkapták a szeszlégzés képességét.

O: Ez annyit jelentett, hogy attól fogva csak és kizárólag alkoholban voltak képesek életben maradni, így Mucsi, akinek megesett rajtuk a szíve egy hatalmas 2literes kólásflakonban helyezte el mindhármukat.

W:A pálinka színe a zöld, rózsaszín és kék színekben pompázott, ami Mucsi szemét kikezdte, és folyton nekiment a falnak és a szekrénynek.

O: De mindig ő győzött ezekben a harcokban, hiszen a szekrénynek és a falnak nemvoltak karjai amivel visszaüssön. Ezt megelégelve rájuk rontott a sajnálatosan elfelejtett énekesnő Gesztesi Károly és egy meglepetés átépítéssel kedveskedett nekik. Csinált a házból egy...

W: Oldal szalonnát. Szemei vérben kezdtek forogni építménye hatására, és nyáladzani kezdett. Rohanni kezdett a ház irányába, hogy felfalja, amit Mucsi és a pandúrok rémült kiáltásokkal nyugtáztak. Gesztesi azonban elcsúszott a saját nyálán, és a térdébe beleállt ezáltal egy szálka a szalonnából, mivel keszegszalonnából csinálta a házat.

O: Na most azt tudni kell, hogy a keszeg egy halfajta, illetve a tolvajnyelvben vékony embert jelent, így ez a mondat irreleváns, de hoppá nézzék csak: Hatalmas repülő harci robotok támadtak az időközben már harminchárom és fél medvén meg egy Leslie Nielsenen lovagló Nemcsák Károlyra!

W: Akik sebessége az egekbe szökött, mivel előttük futott Dennis Hopper egy sínen, és futva nyalta a síneket, RETTENTŐ SEBESSÉGGEL. Persze nem egyedül, hanem ott volt vele Anti-Denis Hopper is, akivel nem érintkezhetett, mivel...

O: Akkor megsemmisült volna az univerzum. Tegyünk egy kis kitérőt és vázoljuk, fel ezt a Dennis Hopper témát, hogy is volt mert részeg voltam azt hiszem. Vagy csak már nincs agyam ettől a sok baromságtól ami az életem.

W: Két barát tartott egy Csömör nevű településre, ahol az utolsó hév szerelvényben csak ők ketten voltak, és ez a legenda ott született meg. Az egyik barát akkor tért vissza egy szigetországból, ahol cirkuszi sátrakat állított, száguldó cirkuszi sátrakat. Részegségnek akkor és ott a héven még nyoma sem volt.

O: Hanem csak jóval később, de akkor bele is estem a tóba. Most már emlékszem, telihold volt, a vérfarkasok éjszakája, amikoris mindenki farka megtelik vérrel...

W: De meg ám. A tó melletti rét nyugadalmát metál sikolyok zavarták meg, melyek később osztrák akcentusú hörgésbe és kiáltásokba fordultak át két hosszú hajú őrült által.

O: Szép este volt, aznap ért véget a világ. Sötétség költözött a szívekbe, elfogyott a világ összes házipálinkája és a gonosz erői csak ezt a pillanatot várták. A sátán megindította seregeit most, hogy nemvolt aki részegen az utukba állt volna.

W: Szerencsére a sátán is részeg volt, meg a serege is, istentudja az okát. A támadást részegség, majd később másnap miatt visszavonták. A földön közben újra lett pálinka, rekordgyorsasággal, egy nap alatt készült el, maradjunk annyiban, hogy nem csak gyümölcsöt tartalmazott.

O: Hanem szeretetet. Vége.
    :D



 
 

Szerző: WAR89  2011.07.31. 22:13 Szólj hozzá!

Címkék: a medve van egy képes szurikáta belülről mindenre barnító forgóajtó szárnyon biogenetikus piercingállat becsapódó

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr253115347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása