Kevin Costner ismét a híd alatt ébredt egy reggel, idén 35. alkalommal. Úgy döntött, hogy ennek nem veszi nagy hasznát a továbbiakban, szóval gondolkozni kezdett. Néhány hajléktalan megtámadta, és elvitték a maradék pénzét. Megkereste a gondolatot, ahol abbahagyta a csöves támadás előtt, majd a végére is ért. Csak a filmkészítéshez értett, így végül úgy döntött, hogy leforgatja a Több, mint testőr című film folytatását.

A történet szerint klónozták Kevint, hogy hatékonyabb testőrré váljon, ám a forgatásra rendelt klóngép meghibásodott, és több ezer Costnert dobott ki magából. Nem estek kétségbe, elkezdték forgatni a filmet, a címe pedig Mint több testőr lett. A bajok akkor kezdődtek, mikor mindegyik klón gázsit akart a filmért. Ezt még úgy ahogy megoldották. A történetbe nem sikerült gonosz karaktert írni, így a sok Kevinnek egymást kellett megvédenie, magától, sikertelenül, valaki folyton megsérült. Ellenség hiányában a klónok kezdtek rosszul viselkedni. Megőrültek. Gonosszá váltak. Ráadásként a súlyuk a Földet kezdte eltéríteni a megszokott pályájáról. Az 1. Kevin Costner rájött, hogy meg kell semmisíteni a csapatot. Igazából elkésett a tervvel, az őrült és gonosz klónok voltak annyira gonoszak és őrültek, hogy megoldják ezt a problémát. A csapat elkezdte felfalni magát. Rettenetes volt. Az űrből is látszódott az önmagát felfaló Kevin Costner massza. Ám ősKevin nem volt rest, megragadta a kamerát és filmre vette az egészet. Mire az utolsó klón is bekebeleződött, ősKevin annyi élménnyel gazdagodott, hogy 3 évig nem aludt utána.

A film óriási siker lett, Oszkár díjjal jutalmazták a legjobb kalózfilm kategóriában, igaz a film csak mérsékelten tartalmazott kalózokat, tulajdonképpen egyetlen kalóz karakter sem szerepelt benne, de egyszer elhangzott benne egy ilyen mondat, hogy „Az ajtót betörték okkal, ózon volt náluk.” Ezt ráadásul egy járókelő mondta, aki a filmező ősKevin mögött haladt el, de ősKevinnek nagyon tetszett a mondat, így megmaradt, és még zeneszerzőt sem kellett szerezniük. Apró érdekesség, hogy rengeteg kannibál jelenetet tartalmazott a film (csak azt), de a legjobb kannibálfilmért járó Oszkár díjat mégsem a Mint több testőr kapta meg, hanem a 3 férfi és 1 bébi. ŐsKevint ismét az elismert sztárok között tartották számon, ő lett Namíbia címerállata és nemzeti ételt neveztek el róla bárhol. A film sikere miatt Kevin ezúttal a temetését rendezte meg, úgy, hogy a legtöbb szerepet ő játszotta. Rick Moranis is a főszereplő volt, aki a gyászbeszédet tartotta. Túl komolyan vette szerepét, és egy őrült látomástól vezérelve elhatározta, hogy elvállalja az igaz történet alapján készülő Szellemlovas film 3. részének főszerepét Ketrec Miklós helyett.

Két állat segítője is lett volna a filmben: Thompson Gizella és Béka Tegória. A feltételes módra szükség van, mivel a film nem várt fordulatot vett akkor, mikor a forgatókönyvírók elírták a film címét, Szellemlovas helyett Szerelemlovast írtak. Rick Moranis így nem egy pokolbéli démon lett, hanem egy lángoló Cupidó motoron, aki szívhegyű lángoló nyílvesszőkkel gyilkol szingliket és elvált szülőket. Eredetileg szerelembe kellett volna ejtenie őket, de a fegyver túl halálosnak bizonyult, ennek ellenére a film korhatár nélküli besorolást kapott, két emberöltőnyi időre megállt az élet a Földön.

A következő projektje az első viharmetál banda megalapítása volt, mert egy nap a fürdőkádban rájött arra, hogy ha a köldökével játszik, akkor annak tornádó hangja van. Litván népdalokat énekelt visszafelé, süvöltve, torzított hárfával és szélcsengővel. A klipjeiben többnyire farkasok voltak, és rozmárok. Aztán ő lett a producere egy valóságshownak, amiben az egykori Elveszett világ sorozat szereplőit válogatták be, akik a forgatás alatt mind egy szálig bátorságot megvető halált haltak. Rick utána eltűnt a köztudatból, hallani arról, hogy egy szemüvegboltos robottal, bizonyos Optikus Prime-mal barátkozik, és kedvenc könyvei az étlapok lettek.

Szerző: WAR89  2012.05.30. 23:40 Szólj hozzá!

Címkék: első kacsa műtét csokoládétorta tetszőleges sugárnyaláb házmesterfröccs szemnagyobbító oposszumháború

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr524556224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása