O:        Egy szép nyári napon, Mátyás király elindult, hogy megszemlélje az országát. természetesen álruhában utazott, egy kétechós szekérnek álcázott szuper autóval, amit KITT-nek hívtak, személyi sofőrje Májköl Nájt vezette végig a szép magyar határban.

W:        (Eredetileg Hummer volt.) Sajnálatos módon abban az időben zombi-invázió volt, ám jól fel volt készülve erre az esetre is, egyik kezében a kornak megfelelően pajzs, kard és lándzsa volt, míg a másik kezében géppisztoly, új találmány.

O:        Történt hát hogy mátyás az igazságos kihajolván a tetőablakon hatalmas orrával mélyet szippantott a friss alföldi levegőbe. hirtelen egy hegycsúcs tűnt fel a távolban, a tetején egy borzalmas sárkány tanyázott, arca, mint megannyi gennyedző pattanás okádta a förtelmes mérget. Szárnyait kitárva, bömbölő pofával támadt Mátyásra, eközben a környező anyaföldből karmos kezek törtek elő és seperc alatt borzalmas zombi sereg vette körbe a hőst, nem volt más lehetőség, mint, hogy Mátyás tüzet nyitott a géppuskából és Májköl irányításával KITT is elgázolt néhányat, az ordas szörnyeteg eközben lángcsóvát fújt a magasba, üvöltése megreszkette a levegőt. De ahogy az üvöltés elhalt, a dübörgő hang nem szűnt meg, sőt egyre erősödött. Egy pillanatra a küzdő felek megálltak és a távolba meredtek; A FEKETE SEREG KÖZELEDETT HARLEY DAVIDSONOKON!!! MAGASBA EMELT LÁNCFŰRÉSSZEL RONTOTTAK A ZOMBIK KÖZÉ ÉS MÉG A METALLICA SEEK AND DESTROY CÍMŰ SZÁMOT IS VOLT IDEJÜK BERAKNI A LEJÁTSZÓBA.

W:        Hatalmas, de tényleg, hatalmas pusztítást végeztek, senki sem halt meg, mert már halottak voltak, hiszen zombik, de jól nézett ki a pusztítás és a metál zene egyvelege. Ám Mátyás tudta jól, hogy ennyivel nem ússzák meg, és sajnos igaza is lett, leszállt közéjük Megatron, aki időközben zombi vérfarkassá változott, és csak egy valahogy állíthatták meg őket, és meg is érkezett idejében a Millennium Falcon, és…

O:        Ledobott egy lézerágyúkkal felszerelt tyranoszaurusz REX-et, Mátyás koma tiszteletére, aminek a hátán Krokodil Dundee lovagolt és irányította a lemezeket meg MC-Hammer forgatta. Ekkor Mátyás mondta: GYÚJT! SZÍV! LENNTART! KIPUFOG! 4 ütemű támadási terv.

W:        Majd amikor a szöveget elmondta, kimondta a varázsszót: ÁTALAKULÁS!!!! És elkezdett átalakulni hollórobottá, egyesült a Hummerrel, majd szép lassan a T-rexxel is, hátukon a hősökkel, kialakult a szuperrobot, és felvette a harcot Megatronnal. Az óriási egyenlő erők küzdelmében végül Megatron tűnt győztesnek, ám az arra járó Bruce Dickinson dobott feléjük egy varázsbabot, amire  a mátyáshammerhasselhoffdundeefalcon felemeli a két kezét és elkezdi gyűjteni az univerzum összes energiáját.

O:        gyűjti, gyűjti, gyűjti... Aztán hirtelen felbukkan egy időtorzulás és felbukkan egy Nicholas Cage fejű robot, ami valamiért Bruce Willis hangján beszél és egy Arnold hangú T-101es, akik egy időtér-örvényen estek át a Megatron elleni harcukban , hogy itt végezzenek a gaz, galád féreggel.

W:        Sly is velük volt természetesen, nem szabad az ő érdemeit is elvenni, abból a harcból kivette ő is rendesen a részét, figyelmesebb olvasók talán emlékeznek is rá. Ezt a zavarodást kihasználva a szuperrobot útjára indította az energiagömböt, ami kitörölte Megatron teljes létezését Föld történelméből. Legalábbis ezt hitték, de valahogy túlélhette a támadást, hiszen a jövőben az időtorzuláson átesett három hős harcolt vele. Mátyásék döbbenten néztek maguk elé, ez a támadás is kevésnek bizonyult, ám bánatos csak azért volt, hiszen ő nem ismerte a 3 hőst, akik a jövőből jöttek, csak 3 akciósztárt látott bennük, mert akciófilmek akkor is voltak, bizony.

O:        Igen csak boszorkányégetésnek, meg nyilvános kivégzésnek hívták őket, de ettől nem voltak sem kevésbé szórakoztatóak sem kevésbé közkedveltek. Az egyik ilyen sztár volt Mel Gibson, aki valamiért Skóciában halt meg, pedig egy koszos büntetőtelepen született, amit Ausztráliának hívtak. De legalább megdugta a királynét. Na mindegy nem is érdemel több szót. Vele ellentétben másik sztárunk igen:

W:        Mel Gibson nevéhez fűződik még egy ufo-invázió megfékezése, elég nagydolog, ám a másik sztár pedig nem más, mint Kevin Bacon, aki egyesül Danny Gloverrel, elég illusztris nemde? Nos a két sztár is végzett már idegen létformával, és kettejük módszerét csak úgy tudták összehozni, ha egyesültek, és fantasztikus dolgokat vittek végbe a jövőben, ők időgéppel érkeztek ebbe a korba. Mátyás királyék fellélegezhettek volna, ha ismerték volna őket, de így az ismeret hiányában csak furán néztek, elvégre nem mindennap potyognak emberek csak úgy elő a semmiből. Az újonnan érkezett fúzió rögtön felmérte a terepet, látta a másik három hőst a jövőből, és Mátyásékat is, tudta, hogy csak egy újabb fúzióval lehetnek sikeresek, ám azt is tudta, hogy ő bele is halhat majd a szétválásba (nem tudni miért). EGYESÜLTEK: mátyáshammerhasselhoffdundeefalconarnoldslybrucegloverbacon

O:        mátyáshammerhasselhoffdundeefalconarnoldslybrucegloverbacon elindult hogy megfékezze a legbrutálisabb ellenfelet, akit valaha hülyegyerek monitorra vetett. Aki nem volt más, mint a fő gonoszokból és szörnyekből összeálló: Shangtsungalienpumpkinheadtiranoszauruszrexpredatorlindsaylohancthulhufeketeszakállhussein. Ez a  két gigászi alak nem csaphatott volna össze a földön, ezért mátyáshammerhasselhoffdundeefalconarnoldslybrucegloverbacon okosan elcsalta ellenfelét a távoli K-pax re, ami egy belső bolygó Kevin Spacey fejében. Ott már nem árthattak a föld békés lakosainak.

W:        Kevin Spacey súlyos agykárosodást szenvedett. Így már nem volt meg a belső bolygó, hőseink, és gonosz ellenfelük a teljes semmibe kerültek, innen nagyon úgy tűnt, hogy nincs kiút. Körülöttük mindenfelé a sötétség és ijesztő sikolyok, Isten tudja, honnan jöhettek ezek a hangok. Persze nem féltek, de az a gondolat, hogy már nem tudnak segíteni a Földön, szörnyen csalódottá tette őket. Ám ebben a kiélezett szituációban egy olyan dolog történt, amin még ők is meglepődtek, Kevin Spacey agyának megmaradt egy kis darabja, amiben még felajánlotta hőseinknek, hogy őket ki teleportálja magából, és örökre magába zárja a szörnyűséges mutáns ellenséget, ezzel magát is megsemmisítve. Hőseink kezet fogtak Spacey lelkével, aki szólt hozzájuk, majd megígérték, hogy nem fog feledésbe merülni hőstette, és magukkal egy szintű hős lesz ezután, aki saját nemzeti napot is kap, és utcát neveznek el róla Csepelen. Kevin könnyes szemmel kilökte a hősöket a saját fejéből.

O:        De előtte meg eskette őket, hogy a Csepeles dolog csak vicc volt, mert azért egy bizonyos szintnél lejjebb ő sem adja. Ezután a bátor kalandorok megvásároltak egy kereskedelmi vitorlást Lars Ulric pénzén és elindultak megkeresni azokat, akik az Iron Maiden borítókat festették. A tervük az volt, hogy ezekkel a fenomenális képekkel dekorálják ki a világ összes vakablakát a pincékben, és ezzel előzik meg a szénmonoxid-mérgezéses baleseteket. De ezek a becses művészek egy messzi tengeren éltek, viharos és szörnyektől hemzsegő vizeken vezetett feléjük az út, gonosz kalózok, mindenre elszánt cselszövők és kegyetlen kannibálok éltek csak arra a művészeken kívül, meg Nick Nolte, de ő nem tudta hogy került oda, mert egy részeges állat.

W:        Meg persze ikertestvére Gary Busey is. Laza útjuk volt odáig, a kalózok már rég kihaltak arrafele, ez csak legenda volt, hogy még vannak ott, csak senki nem mert elmenni oda, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. A kannibáloknak csak kezdetleges fegyvereik voltak, hőseinknek meg kifejlett izomzatuk (már akinek), sima győzelem volt.  Viharról nem számolt be Aigner Szilárd, igaza lett, életében először. A szörnyektől nem kellett tartaniuk, ugyanis a szörny expón voltak, Gödöllőn, az elég szörnyű hely. Elérkeztek a szigetre, ám, hogy ne legyen olyan egyszerű dolguk, a művészek nem voltak ott, bár ezt Nolte és Busey állították, akiknek szavahihetősége megkérdőjelezhető, ám találtak egy aznapi újságot, és az szintén ezt a tényt közölte. Nyaralni mentek egy katasztrófa súlytotta helyre. (erre nem tért ki az újságcikk, hogy hova is mentek)

O:        Ez már fogas kérdés volt, hívtak is egy fogorvost, hogy ne fúrja már ki az oldalát a kíváncsiság. Ezek után elindultak, úgy határoztak, ha elég sokáig mennek, akkor úgyis odaérnek valahová, útközben pedig harcolhatnak a bűn és az elnyomás ellen. Velük tartott Nolte és Busey is, akik az alkohol ellen harcoltak, úgy hogy megitták az összest amit csak fellelhettek

W:        Nolte és Busey hozott egy olyan döntést is, hogy a drogokkal is felveszik a harcot, azt is mind elpusztították, de rájuk már nem hatnak az ilyen szerek, ám ezzel is megmentették több millió ember életét. A többi hős jót elismerően bólintott. Közben jött egy bűneset, épp erre vártak, Uwe Boll épp filmet akart forgatni. Szerencsére idejében ott teremtek, hogy lebeszéljék erről a szándékáról, bár megérdemelt volna egy nagy pofont, vagy kettőt, de nem bántották, hanem adtak egy-egy példányt a filmjeikből dvd-n, hogy menjen haza, nézze meg őket, és gondolkodjon el, mit csinált rosszul eddig. Felajánlották segítségüket, hogy benne lennének, ha majd egyszer kitisztul a feje, és jó filmek gyártásához adja majd a nevét

O:        Uwe Boll... Akinek a legnagyobb arca volt a világon Jay Leno óta. Mert Leno eltűnt egy Isla Sorna nevű szigeten, pontosan abban az időben mikor Jeff Goldblumnak is nyoma veszett... Szóval Uwe Boll félelmében eleget tett a követeléseknek, de titokban valami sokkal gonoszabb tervet forgatott a fejében, egy tervet amihez szükségvolt négy liter technokolra, egy felfújható gumi tehénre, egy erkélyről kihányó gyerekre, és egy olyan fa termésére amit ha meggyújtanak a Hév megállóban akkor belobban.

W:        Így hát Boll elment felkutatni az összetevőket, és ehhez több ezer métert kellett megtennie, Csepelről szerzett gumi tehenet és erkélyről hányó gyereket, meg azért a virágládát is elhozta, amibe hullott a gyerek gyomortartalma, a Boráros térről megszerezte a ritka növényt, a technokolt meg az első útjába tévedő csövestől egy budapesti sikátorból. Ezek az összetevők külön-külön ártalmatlanok, vagy csak gusztustalanok, ám együtt egy olyan gázt termelnek, aminek hatására az emberek hajlandóak lesznek bármit megtenni, mondanom sem kell, hogy Boll azért akarta előállítani a gázt, hogy az emberek végre nézzék a filmjeit. A hősök ezt megsejtették, ám mire visszaértek Bollhoz, a gáz már készen állt, és a képükbe fújta. Úristen, ezek után ki segíthet rajtunk????

O:        Nem más, mint a Gödöllői mester, hét-danos Kung-fu kommandós; Master Chief spanja, gerike kis g-vel. És Zorro, aki nem ért rá a végén mégsem ezért elküldte a csepeli cséphadarót, a zakkant Zoológust, Zolikát nagy Z-vel. Meg Raffaello a tinininják közül, de elhozta Leonardo kardját, aki azért nem ért rá mert Aprilt cuccolta a furgonban a tesókkal. És így 3man karddal meg önbizalommal eltelve előrenyomultak Uwe Boll géppuskafészkekkel, és 2. világháborús német bunkerekkel teletűzdelt halálszigetén.

W:        Az igazsághoz hozzátartozik, hogy félúton Raffaello is lemondta, ezért vettek a helyére egy doboz raffaellot, és így érkeztek meg. A desszertnek jó hasznát vették, ugyanis energiát adott nekik abban, hogy a golyók elől menekülhessenek, és időnként pár követ dobáljanak a gépágyúk felé. Megérkeztek az erődítmény falához, ahol a gépágyúk már nem árthattak nekik, de sajnos nem tudtak feljebb jutni, és észrevették, hogy már csak egy darab raffaellójuk maradt. Testvériesen félbetörték, aminek következtében fények és árnyak szálltak ki a kis golyóból, majd az árnyak hirtelen ismerős alakokká alakultak, nem másokká, mint Jean Reno, Gary Oldman és George Clooney összes filmes alakjává, plusz ott volt még velük Michael Caine is. Szép kis sereg.

O:        Uwe Boll mikor megtudta hogy ez a 2 magyar hős tart felé belebújt a harci robot ruhájába és kezébe kapta a hevederes hosszúíját. Mivel gerike és Zolika távolról sem nevezhetők túl felszereltnek, ezért a sereget küldték előre, akik pusztító csetepatéba keveredtek Boll-al, amíg gerike tekert egy cigit, Zolika meg szerzett valahonnan egy palack bort, meg egy kis tubákot. Ezután már nem volt más dolguk, mint leülni egy dombtetőre és felcsörgetni a spanokat hogy party van, a harcoló robot motorjának dübörgése és a híres színészek halálsikolyai megfeleltek egy lazább DnB partynak ezért neki is álltak ikszelni, de a biztonság kedvéért Republicot énekeltek, ekkor azonban felbukkant Cipő, de valaki hamar belelépett és indult a maratonon. Azóta senki sem látta.

W:        Egészen a mai napig, mert megmondta hordójának, hogy Bódi Lászlónak hívják, ezért már nem nézte őt Cipőnek,, mehetett koncertet adni egy hétközi napon. Ám ez a kis történet semmiség a szigeten tomboló őrülethez képest. A színészgárda rájött, hogy csak a saját fegyverével győzhetik le Bollt, ezért olyan embereket kell szerezniük, akik szintén hatással tudnak lenni az emberekre, ám gáz nélkül, és jó szándékkal, épp ezért felcsörgették Szalacsi Sándort, és Polgár Jenő szóvivőjét, Kolompár Sándort, hogy amíg ők feltartják harccal Boll seregeit, addig beszéljenek műholdkapcsolaton keresztül a tudatnélküli emberiséggel.  A hatás nem maradt el, az emberekre visszanyerték tudatukat, Uwe Boll gonosz terve füstbe ment, és a magukhoz tért akciósztárok innen átvéve az irányítást jól elverték Bollt, és arra kényszeríttették, hogy nézze végig a saját filmjeit, aminek következtében sírva fakadt és bocsánatot kért mindenkitől, és elvonult a civilizációtól. gerike megkérdezte Arnoldot, hogy vajon számíthatnak e újabb támadásra, amire a kormányzó úgy felelt, hogy szerinte nem, de ha mégis, akkor ők készen állnak a harcra, mivel már szívtak a gázból, ezért már immúnisak rá. A pont időben érkező színészhadsereget kitüntették, örök hálájukról biztosították őket az akciósztárok, amiért helyettük mentették meg a világot. Így történt, hogy a világ ma nem teljesen Arnoldnak, Slynak Brucenak és a többieknek köszönheti a meglétét. Mindig higgyetek magatokban és a csodákban!

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.05.03. 19:39 3 komment

Címkék: király államkötvény mátyás népmese prime uwe boll oidipus war89 nincsötletemcímkétírni mosómedve invázió hullarablás

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr691971941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antifa2 2010.05.03. 19:49:21

Le galizáljuk a gandzsát, és Le a fasisztákkal!
Éljen az agymenés!

Geldrin · http://geldrin.deviantart.com 2010.05.03. 20:02:22

Majd' beszartam a röhögéstől, majd beszartam.
:DDD
süti beállítások módosítása