Tizenkét ninja támadt a mesterre, sorban leugráltak a palota tetejéről és suriken esővel árasztották el a nagyszakállú öreget. Az chi energiájának egyetlen hullámba sűrített gigászi csapásával elsöpörte ellenfelei fegyvereit, majd lassan, megfontolton harci pozícióba helyezkedett. Alapállása maga volt a megtestesült nyugalom és harmónia, kezeit lazán maga elé emelte, imitálva a prédára leső imádkozó-sáska tartását. Lábai oszlopként támasztották meg testét, de a villám sebességével voltak képesek kétembernyi magasságba röpíteni a mestert. A támadók előhúzták rövid, mérgezett pengéiket, a kobramérgen megcsillant a hold fénye, ahogy a feketére mázolt kardokat maguk előtt tartva közeledtek áldozatuk felé. Ugrásra készen álltak a várudvaron, körbevették a mestert és vérszomjas kiáltással támadásba lendültek! De a mester mindegyiket megbaszta fasszal mert bajsza volt. Vége.

A mese tanulsága: a bajusz KIRÁLY!

 

Szerző: Oidipus Prime  2010.06.17. 23:03 1 komment

Címkék: jézus ninja bajusz konfetti visszérbetegség lorenzo lamas hunyorgás suriken apacukafundalukafundakávékamandukaapcukfundalukfundakávékamanduk

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr182090166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

before you close your mind 2010.06.17. 23:50:55

neeee x) a kibaszott bajusz :D én még a végén azthittem összepakol mindenkit a mesterünk :D
mekkora poén :D , mert bajsza volt :D
süti beállítások módosítása