W: Danny Glover felkelt egy keddi esős napon az ágyából. Kinézett az ablakon, nem tetszett neki amit lát. Nem az eső, azt már megszokta, hanem az a töménytelen bűnmennyiség, ami az utcákon zajlik napjainkban. Eldöntötte, hogy elég. Visszagondolt régi katonacimboráira, hogy velük csinál egy csapatot, ami elsöpri a bűnt, legalábbis megpróbálják. Kiment a szobából, reggelizett, fogat mosott, beszállt a kocsijába, és elindult a két saroknyival lejjebb levő kocsmába, tudta, hogy ott majd egy ismerős alakra talál.

O: James Belushi épp a negyedik whiskeyét kortyolgatta így negyed 8 felé, átizzadt trikójában ülve meredt maga elé, azon gondolkodva, mennyire szerencsétlen az élete.

W: Elhagyta a felesége, kirúgták, kiderült, hogy a harmadik gyerekének nem is ő az apja, hanem Dan Aykroyd, a híres szellemírtó, ráadásul még a trikóját is átizzadta, és elfogyott a whiskey a kocsmában. Úgy döntött, hogy innen már nincs lejjebb, haza megy, és kiugrik az ablakon. Aztán eszébe jutott, hogy nem fizetett ablakadót, ezért megszűntették az ablakját. Visszaült, és rendelt inkább egy jäger-t. Ekkor jött be Danny.

O: Trejo a híres crack árus. Összeakadt a tekintetük és mindketten tudták, innen csak egyikük távozhat élve. Mindketten pisztolyt rántottak, és tüzelni kezdtek. A kocsma közönsége rohamos iramban fogyatkozni kezdett, ki a golyóütötte lyukak miatt a koponyáján, ki a poharába repülő vér és vakolatdarabok miatt döntött úgy, hogy ideje távozni. A tűzpárbajban mindketten elhasználták az összes lövedékük, de Trejo a pult mögött keresett fedezéket James pedig egy asztalt rúgott fel és a mögül köpködte az ólmot 45-sével, végül ökölharchoz folyamodtak....

W: Ám mindketten részegek voltak már, mert a kocsmában nagyon meleg volt, így korábban beütött a pia. James az említett italok miatt borult fel, Danny meg azért, mert mindig van nála valami tömény. Aztán elaludtak a földön. Mire James felkelt, Trejo már nem volt ott, ellenben Danny Glover állt a feje felett. Ebben a részeges állapotban is felismerte régi katonatársát, és azon nyomban kijózanodott( három hét óta először).

O: Danny megismertette tervével és James vigyorogva csapott a kinyújtott izmos tenyérbe, ami felsegítette a földről. Magukhoz vették a maradék italokat és angolosan távoztak a pubból. Danny csak huszonkét sört ivott reggel óta ezért még kicsit remegett a keze, így úgy döntött James vezessen. Elindultak, hogy felszedjék a legnagyobb számítógépzsenit akit a föld csak a hátán hordott!

W: Roy Scheidert, akinek a legutóbbi kalandja után egy cápafog állt a cipője talpába, amit nem tudott kivenni. Így járás közben olyan volt kicsit, mint az a paraszt orvos a tévéből. Roy-ra egy számítástechnikai bolt előtt találtak, mindig oda járt nevetni, hogy milyen nevetséges gépeket árulnak, azokhoz a gépekhez képest, amiket ő a NASA-tól szerzett, és Miskolcról. Jót beszélgettek a régi szép időkről, amikor mindegyikük kapott egy golyót a lábába, természetesen egymástól, mert berúgva mentek csatázni. Ráadásul rossz irányba. Ezért élték csak ők túl a vietnami háborút. Azért a jó cselekedeteikről sem felejtkezzünk el( arról az egyről). Ők találták fel a napalmot, amikor részegen ugrottak ki egy repülőből, és hát természetesen mindig gyúlékony volt körülöttük a levegő a sok szesz miatt, és ebben a pillanatban James cigire gyújtott. Ők túlélték, más nem. Na de vissza a jelenbe. Roy örömmel vállalta a kihívást, így lettek hárman.

O: A csapat fele megvolt, Kevin Bacon nem akart csatlakozni, mert Új-Mexikóban furcsa féregszerű szörnyek ütötték fel a fejüket és azok ellen indult harcolni, így a következő állomás az Antarktisz volt, ahol egy kísérleti központban tartották elzárva a legintelligensebb férfit. A génmódosított aggyal rendelkező lángelmét, akinek mentális ereje oly hatalmas volt hogy hibernálva tartotta az amerikai hadsereg, mert félték haragját. Egy cipőboltnak álcázott katonai bunkerben tartották fogva, amit ninják őriztek. ez a férfi nem volt más mint...

W: Ed O' Neill. A jég meg csak álca volt, részben, ugyanis jéghidegen szerette a whiskeyt. Meg a sört, ám az befagyott, így ő találta fel a sörnyalókát. Ugye, hogy intelligens? Itt a csapatnak nem volt egyszerű dolga, mert komplett katonákkal álltak szembe. El kellett dönteniük, hogy bűnüldözők lesznek, akik a támaszpont megtámadása miatt üldözöttek lesznek, vagy bűnüldözők, akiknek nincs szükségük Ed O' Neill-re(aki feltalálta a fejessalátát is). Úgy döntöttek, hogy szükségük van rá, és majd később megmagyarázzák a betörést. Ám harcra nem került sor, mert nem volt ott semmi őr, vagy katona. Mindannyian hócsatáztak az oroszokkal. Így bementek, és elmondták Ednek a tervüket. Ed hosszas gondolkozás után őket választotta, és nem a színészetet. Négyen, önbizalomtól duzzadva elindultak, hogy megkeressék a csapat ötödik tagját, ám közben megszomjaztak.

O: James régi barátjára esett a választásuk, akinek nincs ugyan sok harctéri tapasztalata, mert 'Nam-ban is inkább csak kokózott a kantinban, míg a többiek mészárolták a sárgákat, de nagyon ügyes szerelő és bármiből fegyvert tud barkácsolni. ő volt Tim Allen, akit MacGuyver képzett ki, egy atombunkerré átépített kertes házban élt Hawaii-n és rumos szódát iszogatott amikor a csapattagok megérkeztek hozzá a 7:40-es Los Angeles- Honolulu-i vonattal.

W: Vizesen jöttek meg, mert félúton kisiklott a vonat, így úszva tettek meg pár száz kilómétert, amitől kijózanodtak. Kértek ők is rumot szódával, jó sokat. Tim barátságosan megkérdezte tőlük, hogy mi járatban vannak itt, ahol még a madár sem jár. Danny válaszra nyitotta a száját, ám meglátta a gonosz Rob Schneider-Ben Stiller-Adam Sandler hármast, gonoszan röhögcsélve futkorásztak a hátsó kertben. Aztán át akartak mászni, a kerítésen, és átmásztak. Danny tudta jól, hogy filmet akarnak forgatni együtt, és ezt nem hagyhatják. Roy is dühös lett, mert nagyon hasonlított a nevük az egyik imént említett gazemberrel, így utánuk eredtek. Erre Tim felemelte a kezét, és megállította a felbőszült embereket. Azt mondta, hagyjátok majd én kezembe veszem a dolgokat. Kezébe vett pár dolgot, úgy, mint legókockákat, homokozó lapátot és egy dominót. Aztán elment és jól összeverte a gonosz hármast, úgyhogy most nem forgatnak fél évig. A többiek elégedetten konstatálták, hogy Tim jó erőben van, és elmondták nekik érkezésük miértjét. Tim boldogan elvállalta a feladatot, és a magángépén tovább repültek Miamiba. Ahol a következő embert próbálták meg beszervezni, akit a miami-i kocsmatulajdonosok csak MM-nek hívnak. Aki nem más, mint

O: Michael Madsen, a hírhedt késdobáló ex bérgyilkos, aki jó útra tért és már csak hétvégenként öl hobbiból. A hobbi egy kis csónakház Minnesotában, amit Michael tréfásan nevezett el így és ebből lövöldöz le ártatlan bűnözőket akik arra tévednek. Most, hogy összeállt a csapat már csak egy csöcsös eyecandy titkárnőre volt szükség és egy titkos bázisra ahol szupercsúcstechnológiájú gépeiket elrejthetik. Ez pedig merre is volt?

W: Óh a csapat koránt sem állt még össze, majdnem elfelejtkeztek az egyik legfontosabb elemről, a csapat szeméről, aki mindig érzékeli a bajt, csak nem biztos, hogy fel is fogja azt, bizonyos mennyiségű(rengeteg) alkohol hatása alatt. Az, hogy elfelejtették, nem meglepő, hiszen Vietnamban jelentéktelen figura volt ő, egészen addig, amíg meg nem mentette az egész osztagot( ezt a hat embert). Történt akkor, hogy reggel dolgát akarta végezni, és elment a domb tetején levő budiba. Valami hülye kerekeket szerelt az aljára. Legurult vécéstül a dombról és eltalált egy lesben álló vietnami tankot, ami ijedtében lelőtte a teljes csapatot, majd magát is véletlenül. A táborban levők felébredtek a zajra ugyan, de nem tudták mi az, így is zúgott a fejük a másnaptól, és pár perc múlva megjelent a sátor ajtajában a megmentőjük, akit onnantól kezdve barátjukként kezeltek, ezt a jókedélyű embert, aki a veszélyt a nevében hordja:

O: ROOOOOOOODNEEEEEEEY D-D-D-DANGER FIIIEEEEELD!!!!! A csapat arca, az ember aki a maszktrükkök mestere, az átváltozás hercege, olyan ő mint egy csúf hernyó ami bármelyik percben begubózhat hogy egy még csúfabb molylepkeként szülessen újjá! Így már nekivágtak és megkerestek egy elhagyott bázist Csepelen és itt rendezték be a főhadiszállásuk, egy panellakás 5. emeletének egyik erkélyén egy kedves, ám igen hangos család bérlőiként.

W: Jó búvóhelynek bizonyult, ugyanis mindenki arra figyelt, hogy mikor hangzik el egy-egy JÓÓÓÓÓÓÓÓZSIIIIIIIIIIIIIIIII, vagy valami más kiabálás, így nyugodtan tudtak dolgozni. Első munkájuk a kocsmázás után a titkárnő keresése volt. Egy olyan nőt kerestek, akit mindannyian ismertek, valahonnan. Kevés ilyen nő volt, de nekik mégis eszükbe jutott egy név, aztán még egy, meg még több is, míg végül rájöttek, hogy nincs is olyan nő, akit mindannyian ismernek, így a választottjuk:

O: Hőseink felvették a legvonzóbb nőt akit a városban találtak aki sajnos Ricky Martin volt nőnek öltözve, de ezt csak kijózanodva vették észre és így már nem rúghatták ki, mert szép kis pert akasztott volna a nyakukba. :l

W: És nem akartak perrel kezdeni, mielőtt még valami hőstettet véghez vinnének. Azok majd jönnek szépen a hőstettek után, amikorra mindenben kárt tesznek. De azért, hogy legyen egy igazi nő is a csapatban, felvették Whoopy Goldberget is másodállásba. Kész volt a csapat. Retteghet minden kurvapecér. Az első két napjuk nyugis volt, nem kaptak telefont, ám a harmadik nap sem. Helyette felkereste őket régi ismerősük, Samuel L. Jackson, aki most épp rendőrkapitányként hmm, hát mondjuk, hogy dolgozott, és megkérte őket, hogy segítsenek neki elkapni a város történetének legádázabb bűnöző párosát. Amikor kimondta a neveket, mind a hét ember szívében gyűlölet izzott fel,(a gyomruk meg a bortól égett) ugyanis ez miatt a két ember miatt nyerte meg a háborút Vietnam, elárulva saját csapatukat. Ez a két ember nem volt más, mint Rick Moranis és Rowan Atkinson. Ezzel megszületett az Apafurkó Akciócsoport első hivatalos megbízása, rettegésre felkészülni, senki sincs biztonságban.


FOLYT. KÖV.

Szerző: WAR89  2010.08.30. 21:42 1 komment

Címkék: sem az süti utolsó alkoholizmus életem ezekre reinkarnációs kiscicák regresszió bárzongorista bíznám tádááááááááááám

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztoltogep.blog.hu/api/trackback/id/tr632260061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.08.31. 17:44:07

Ez epikus! :D:D:D:D:D Kéne alkotni valamit megint!
süti beállítások módosítása